Oldal frissítése

Samsung Navibot VR5000

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Navibot VR5000

A hazai tisztítás nem a legtöbb ember nem nagyon népszerű, és ugyanez vonatkozik még a porszívózás. Akkor miért nem teszik? Samsung hoz nagy segítő, aki teszi a munka és a vyluxuje az Ön számára. Ez porzsák nélküli porszívó robot kiemelkedik innovatív térképező rendszer, intelligens szoba gyors visszatérés a kikötőbe, majd vissza az utolsó takarítás. Először térképek az egész szobát, majd értékeli, és javaslatot tesz a leghatékonyabb módja a tisztítás. Minden tettei és mozgalmak figyeli 43 érzékelők, beleértve a másik ellen esik, beburkoló kábel vagy anti-ütközésérzékelő. Mivel a puha védő övet, akkor nem a bútorokat kedvezőtlen sokkok.Minden szennyeződés rakódik le a gyűjtőedényt a megfelelő kapacitású 0,6 l bizonnyal meglepte az alacsony zajszint és a sebesség a takarítást, amely mintegy 0,3 m / s. A tápegység gondoskodik a Ni-MH akkumulátor, amely megtartja a készüléket életben akár 120 perc alatt, míg a teljes töltés 90 perc alatt. 

Egy egyszerű, mégis sokoldalú segítő

Kezelőszervek nagyon könnyen távirányítóval vagy érintőgombok található, közvetlenül a szervezetben. Jelenlétének köszönhetően a vezető értékelni fogják a gyakorlati funkciója Point tisztítása. Csak ha pont arra a helyre, ahol szívni, akkor nyomja meg és elkezdi tisztítani a kiválasztott terület nélkül, anélkül, hogy át. A készülék több mód, mint a porszívózás Teljesítmény Pet Tisztítás mód, Csendes üzemmód, illetve él mód tökéletes Helyiségek és egyéb régiókban. Azt is értékelik a különböző kiegészítők, amelyek megtalálhatók például a csere szűrőt, vagy egy virtuális falat. 

legfontosabb jellemzői

  • Navigation System Plus rendszer Visionary MappingTM
  • könnyű kezelhetőség
  • Gyors és egyszerű tisztítás
  • Több mód porszívózás
  • gyors töltés
  • késleltetett indítás

Paraméterek

Tápellátás

Akkumulátor típusa Ni-MH
Töltési idő 1,47 óra
Működési idő 117,65 perc

Porszívó típus

Zaj

Zajszint 70 dB

Szín

Szín Fekete
Kód:  SAMVR003
Termékszám:  VR5000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20