Oldal frissítése

Samsung MX-T50/EN

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung MX-T50/EN


Indulhat a parti

Kristálytiszta és magas hangok

A Samsung MX-T50/EN Bluetooth hangszóró olyan erős basszust és tiszta magas hangokat biztosít számodra, amelyekre már régóta vártál. És mindezt egyetlen kábel nélkül! A modern Bluetooth technológia mindenről gondoskodik, hiszen okostelefonról és más forrásokból származó audió adatfolyamot képes továbbítani. Az 500 W abszolút teljesítmény kiváló hangerőt biztosít az egész lakásban. A csomag egy intuitív távirányítót is tartalmaz, így valódi kényelmet élvezhetsz zenehallgatás közben. Ha olyan készüléket használsz, amelyen nincs Bluetooth, akkor használhatod az AUX, RCA-Cinch és a 6,3 mm-es Jack bemeneteket is.

Kétdimenziós hangzás

Játszd le a lehető legteljesebben a zenét. A Samsung MX-T50/EN hangszóró az egész szobában falról falra továbbítja a zenét az egyedi kétirányú kialakításnak köszönhetően.

Bass Booster

A Samsung MX-T50 /EN hangszóróval nem kell többé aggódnod, hogy a basszust a maximumra emeld. Az 500 wattos nagy teljesítmény meggyőző lesz számodra, hiszen szinte érezni fogod a zenét. A Bass Booster elsősorban a zene összes alsó frekvenciájának erősítésével nyújtja a zene erejét.

LED világítás

A legmodernebb Samsung MX-T50/EN hangszóró nemcsak tökéletes hangzással, de LED-es világítással is emeli a partik fényét. A Samsung MX-T50/EN sokféle fénymódot kínál, mint például a Party, az Ambient, a Dance, a Thunder Bolt, vagy a Star. Könnyedén irányíthatod és testreszabhatod a fényhatásokat a mobiltelefonon vagy tableten található alkalmazáson keresztül.

SoundTower alkalmazás

A SoundTower alkalmazás segítségével a parti DJ-jévé válhatsz. A Samsung MX-T50/EN Bluetooth hangszóró segítségével könnyedén vezérelheted a fényhatásokat és a hangszínszabályzó beállításokat.

Group Play támogatás

Több Samsung Sound Tower készülék csatlakoztatásával a partit a tökéletes zenei élménnyé varázsolhatod. Vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolat közül választhatsz.

Vízállóság

A Samsung MX-T50/EN vízálló felső panellel rendelkezik, így nem kell aggódnod a fröccsenés vagy a vízcseppek miatt.

Két mobileszköz párosítása

A Bluetooth® Multi Connection funkció lehetővé teszi két mobileszköz egyszerre történő csatlakoztatását és párosítását, így a Samsung MX-T50 EN Bluetooth hangszórón keresztül megoszthatod a zenét és folytathatod a szórakoztatást.




Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus 6,3 mm Jack, AUX, RCA - Cinch
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth
USB 2 ×
Kimenetek RCA - Cinch

Audio átvitel

Bluetooth verzió 4.2

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 500 W

Jellemzők és funkciók

Funkciók ARC
Surround hangzás formátumok Dolby Digital
Vezérlés Távirányító

Védelmi fokozat

Soundbar méretek

Szélesség 35,1 cm
Mélység 32,3 cm
Magasság 65,1 cm

Tömeg

Teljes tömeg 11,6 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Televízióhoz, Party
Kód:  WR622u
Termékszám:  MX-T50/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05