Oldal frissítése

Samsung MX-T40

Samsung MX-T40

Kezdődhet a buli a Samsung MX-T40 soundbarral

Áttetszően tiszta és magas hangok

A Samsung MX-T40 Bluetooth hangszóró olyan erőteljes basszust és áttetszően tiszta magas hangzást biztosít, amire már biztosan régóta vágytál. Mindezt egyetlen kábel nélkül! A modern Bluetooth-technológia gondoskodik mindenről, amely képes a kompatibilis okostelefonokról és más forrásokból származó hangot streamelni. A 300 W abszolút teljesítmény kiváló hangerőt biztosít az egész lakásban. A csomag egy intuitív távirányítót is tartalmaz, így a hallgatás valóban nagyon kényelmes lesz.

A Bass Booster javítja a Samsung MX-T40 hangszóró hangzását

A Samsung MX-T40 hangszóró készülékkel nem kell aggódnod a basszus hangerő maximális kihúzása miatt. A nagy, 300 wattos kimeneti teljesítmény meg fog győzni arról, hogy a hangzást érezheted is, nem csak hallhatod. A Bass Booster a dal összes alsó frekvenciájának felerősítésével növeli a zene erejét.

LED-es megvilágítás

A csúcskategóriás Samsung MX-T40 hangszóró nemcsak tökéletes hangzással, hanem LED világítással is garantáltan feldobja a bulit. A Samsung MX-T40 hangszóró többféle világítási módot kínál, mint például a Party, Ambient és Dance. A hatásokat könnyen vezérelheted és testreszabhatod a mobiltelefonodon vagy a táblagépeden lévő alkalmazáson keresztül.

SoundTower alkalmazás

A SoundTower alkalmazással Te lehetsz a buli DJ-je. A Samsung MX-T40 Bluetooth hangszórón könnyedén vezérelheted a fényhatásokat, sőt még az ekvalízer beállításait is.

Samsung MX- Group Play támogatás

Több Samsung Sound Tower készülék csatlakoztatásával a parti a legjobb zenei élményt nyújtja. Választhatsz vezeték nélküli vagy vezetékes kapcsolatot egyaránt.

Vízállóság

A Samsung MX-T40 hangszóró vízálló felső panellel rendelkezik, így nem kell aggódnod a fröccsenés vagy vízcseppek miatt.

Két mobileszköz párosítása

A Bluetooth Multi Connection funkció lehetővé teszi két mobileszköz egyidejű csatlakoztatását és párosítását, így a Samsung MX-T40 Bluetooth hangszóró segítségével megoszthatod a zenéidet és folytathatod a szórakozást.




Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Összeállítás típusa

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack, USB
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth
USB 1 ×

Audio átvitel

Támogatott kodekek MP3

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 300 W

Jellemzők és funkciók

Funkciók USB flash lejátszás
Surround hangzás formátumok Dolby Digital
Streaming szolgáltatások Spotify
Vezérlés iOS, Android

Soundbar méretek

Szélesség 36 cm
Mélység 34,2 cm
Magasság 60 cm

Tömeg

Teljes tömeg 8,4 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz, Party
Kód:  WR622t4
Termékszám:  MX-T40/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05