Oldal frissítése

Samsung MM-J320

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung MM-J320

Ez a nagyszerű Samsung Micro segítségével hallgathatja kiváló minőségű hang teljesítménye javult a teljesítmény Bass, támogatja az MP3, WMA, USB bemenet, Bluetooth, FM tuner RDS rendszerrel és felvételi képességgel USB bemenet és TV SoundConnect. Micro használ erőteljes erősítőt Crystal erősítő és felső hi-fi elemek létrehozásához kristálytiszta hang. Használja aktív zajcsillapítás erősítő kiküszöböli minden interferenciát és biztosítja a teljes valósághű hangzás, mint ha ott áll a színpad közepén musical.

Ha azt szeretné, hogy rögzítse a kedvenc rádiós programok, ha nincs otthon, így egy időzítő segítségével rögzíthetünk programokat. Természetesen azt is értékelik csatlakoztatásához egy hordozható MP3-lejátszó vagy CD-lejátszó. Lehet csatlakoztatni bármilyen audio eszköz segítségével a bemeneti csatlakozó található az előlapon. Élvezze a lehetőség is gyors létrehozását MP3 fájlokat a különböző hangforrások. Köszönhetően a beépített függvény EZ MP3 Maker akkor használja a másolás audio CD-ket, vagy rekord FM-rádió vagy AUX bemenet kiváló minőségű MP3 fájlokat.

A másik előnye ennek a rendszernek van Bluetooth, ami azt jelenti, hogy vezeték nélkül csatlakoztatható a kompatibilis hordozható eszközökkel. Tudod hallgatni a zenét a hordozható zenelejátszó vagy mobiltelefon nélkül csatlakozó kábelek. Kényeztesse magát a legjobb és zavartalan zenehallgatás ezzel a nagyszerű mikrorendszerének Samsung.

Főbb jellemzői és műszaki adatai

  • teljesítmény Bass
  • idejű felvétel
  • FM tuner RDS
  • EZ CD MP3 Maker
  • Crystal Sound
  • RMS: 20 watt
  • Crystal erősítő erősítő
  • Támogatott formátumok: CD DA / CD-R / CD-RW / MP3 / WMA

Paraméterek

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 15 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 20 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 200 mm
Lejátszó magassága 114 mm
Lejátszó mélysége 200 mm
Tömeg 4,59 kg
Kód:  WH816j1e
Termékszám:  MM-J320/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20