Oldal frissítése

Samsung MicroSDXC 256GB EVO Plus + SD adapter

4,8 987 értékelés
12 280 Ft

Samsung MicroSDXC 256GB EVO Plus + SD adapter

Fedezd fel az adatok tárolásának okosabb módját a Samsung MicroSDXC 256 GB EVO Plus + SD memóriakártyával

A Samsung MicroSDXC EVO Plus memóriakártya továbbfejlesztett sebességével és kompatibilitásával olyan teljesítményt nyújt, amelyre mindig számíthatsz. A nagyvonalú 256 GB-os kapacitással rengeteg helyet biztosít a különböző médiaadatok tárolásához a telefonon, további alkalmazások letöltéséhez a tabletre, vagy rengeteg játék élvezetéhez is. Minden adatot nagyfokú rendelkezésre állással és megbízhatósággal tárol.

Villámgyors átviteli sebesség

A legnehezebb feladatokat is könnyedén kezeli. A Samsung EVO Plus microSD-kártya még nagy fájlok mozgatásakor is hihetetlenül gyors az U3 10 minősítésnek  és az akár 130 MB/s átviteli sebességnek köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy még az igényes alkalmazások is pillanatok alatt betöltődnek és teljesen zökkenőmentesen futnak, sőt 4K-ban is élvezheted a videolejátszást.

Samsung MicroSDXC 256GB EVO Plus memóriakártya

Megbízható és tartós konstrukció

A Samsung EVO Plus kártya számos helyzetben szigorú tesztelésen esett át, ezért garantáltan ellenáll a mágneseknek vagy a röntgensugárzásnak. Sós vízben akár 72 órán át is kitart, és -25 °C és 85 °C közötti üzemi hőmérsékleten működik.

Samsung MicroSDXC 256GB EVO Plus memóriakártya

Sok adat tárolása a Samsung EVO Plus kártyán

Találd meg az ideális kapacitást, és szabadítsd meg készüléked a korlátoktól. A Samsung EVO Plus memóriakártyák 64 GB, 128 GB, 256 GB vagy 512 GB kapacitással kaphatók. A különböző kapacitások megkönnyítik a megfelelő kártya kiválasztását. Nem kell aggódnod a helyhiány miatt, hiszen mindig lesz elég hely az emlékek tárolására.


Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDXC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez
Kód:  SASD016h3
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  MB-MC256KA/EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15