Oldal frissítése

Samsung MicroSDXC 128GB PRO Plus + SD adapter

4,8 120 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung MicroSDXC 128GB PRO Plus + SD adapter

Samsung MicroSDXC 128 GB PRO Plus + SD memóriakártya 4K felvétel támogatással

A Samsung MicroSDXC PRO Plus memóriakártya továbbfejlesztett sebességével és kompatibilitásával olyan teljesítményt nyújt, amelyre mindig számíthatsz. A nagyvonalú 128 GB-os kapacitás rengeteg helyet biztosít a különböző médiaadatok tárolásához. Bővítsd gamer készüléked vagy tableted tárhelyét, és játssz még nagyobb teljesítményt igénylő játékokkal. Ráadásul nagy sebességet és kapacitást kaphatsz útközben is, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használsz.

Villámgyors átviteli sebesség

A legnehezebb feladatokat is könnyedén kezeli. A Samsung PRO Plus microSD kártya még nagy fájlok mozgatásakor is hihetetlenül gyors az U3 minősítésnek és az akár 160 MB/s átviteli sebességnek köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy még az igényes alkalmazások is pillanatok alatt betöltődnek és teljesen zökkenőmentesen futnak. Még 4K videofelvétel is.

Samsung MicroSDXC 128 GB PRO Plus memóriakártya

Megbízható és tartós konstrukció

A Samsung PRO Plus kártya számos helyzetben szigorú tesztelésen esett át, ennek köszönhetően garantáltan ellenáll a mágneseknek vagy a röntgensugárzásnak. Sós vízben akár 72 órán át is kitart, és -25 °C és 85 °C közötti üzemi hőmérsékleten működik.

Samsung MicroSDXC 128 GB PRO Plus memóriakártya

Sok adat tárolása a Samsung PRO Plus kártyán

Találd meg az ideális kapacitást, és szabadítsd meg készüléked a korlátoktól. A Samsung PRO Plus memóriakártyák 128 GB, 256 GB vagy 512 GB kapacitással kaphatók. A különböző kapacitások megkönnyítik a megfelelő kártya kiválasztását. Nem kell aggódnod a helyhiány miatt, hiszen mindig van elég hely az emlékek tárolására.


Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDXC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez
Kód:  SASD016i2
Termékszám:  MB-MD128KA/EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15