Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SAMSUNG MG23F301TAK/EO

4,7 95 értékelés
109 890 Ft

SAMSUNG MG23F301TAK/EO

Különféle ételek egyszerű elkészítése

Többé nem kell különböző ételkészítési módokat kitalálnod, vagy aggódnod amiatt, hogy melyik beállítás lenne a legjobb a készítendő fogás számára. Egyszerűen csak válaszd ki a Samsung MG23F301TAK 20 előprogramozott beállításainak egyikét. Ezáltal könnyen és gyorsan készíthetsz egészséges házi ételeket.


Konyhád stílusos kiegészítője

A mikrohullámú sütő stílusos megjelenése kényelmes használattal párosul. Nem csak konyhai segítőtárs, de lenyűgöző háztartási készülék is egyben. A modellt kifinomult, elegáns fekete első üveglap és finom vonalvezetés uralja. Az ezüst színű vezérlők és a kristálytiszta, jégkék kijelző tökéletesen egészítik ki a készülék luxus megjelenését.


Minőségi kerámia kivitelezés

A sütő kifinomult designja nem csak ételkészítés közben és kívülről mutat jól, hanem közelebbről megnézve, belülről is. A készülék belseje a minőségi kidolgozásnak és a felhasznált kerámia anyagoknak köszönhetően rendkívül ellenálló. Az antibakteriális, karcmentes felület az elszíneződés ellen is védelmet nyújt.

Az ECO üzemmód alacsony energiafogyasztást biztosít

Nem csupán az étel elkészítésben segít, de a spórolásban is. A Samsung MG23F301TAK mikrohullámú sütővel csökkentheted az energiafogyasztást. Intelligens megoldása, az ECO üzemmód gondoskodik arról, hogy a készülék alapvető funkciói minimális energiát vegyenek igénybe. Ez jelentősen csökkenti a készenléti áramfogyasztást és a villanyszámlát.



Paraméterek

Mikrohullámú sütő kivitele

Elhelyezés Szabadon álló
Belső térfogat 23 l
Szín Fekete
Forgótányér átmérője 28,8 cm
Ajtó nyitás Oldalra

Mikrohullámú sütő méretei

Külső magasság 27,5 cm
Külső szélesség 48,9 cm
Külső mélység 39,2 cm
Belső magasság 21,1 cm
Belső szélesség 33,5 cm
Belső mélység 32,4 cm

Mikrohullámú sütő funkciói és kezelése

Vezérlés Érintőképernyős
Jellemzők és funkciók Grill, Automatikus programok

Mikrohullámú sütő teljesítmény jellemzői

Teljesítményszintek száma 6
Energiafelhasználás 1 200 W
Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W
Kód:  EAV2192v
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MG23F301TAK/EO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10