Oldal frissítése

Samsung Level On Pro EO-PN920C arany

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Level On Pro EO-PN920C arany

Kalandozz el a tökéletes hangzás birodalmába - csak te, a kedvenc előadóid, filmed vagy sorozatod és a Samsung Level On Pro fejhallgató. Az UHQ-BT kodek technológiának köszönhetően a Head On Pro a legfejlettebb és leghitelesebb hangot kínálja. A vezeték nélküli kialakítás és a 10 méteres hatótávolság pedig örökre elfeledteti a régi fejhallgatók világát. 

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló hangszigetelés
  • Vezeték nélküli zenei streaming Bluetooth 4.1-en keresztül
  • Mikrofon emlékeztetők rögzítésére vagy telefonhíváshoz
  • Kompatibilis azokkal az eszközökkel, amelyek támogatják a BT UHQ-t
  • Kényelmes érintőképernyős vezérlő és karcsú megjelenés

Semmi ne zavarjon

A Level On Pro fülhallgató hatékonyan elnyomja a zajtok, és segítségével teljes egészében a zenére koncentrálhatsz, köszönhetően az aktív zajcsökkentő funkciónak. Nem zavarja a kintről hallatszódó mentők hangja vagy a kollégák hangzavara sem. Használt az érintőképernyős vezérlőt a hangerő növeléséhez, és biztosan semmi nem fog zavarni.

Oszd meg, amit hallgatsz

Az olvasás ma már nem a tanulás egyetlen módja. Egyre népszerűbbek a hangoskönyvek és az iskolai előadásokról készült hangfelvételek. Halmozd el magad minden nap új ismeretekkel és oszd ezt meg barátaiddal Bluetooth-on vagy az egyedülálló Sound With Me alkalmazáson keresztül. A fejhallgató kompatibilis az összes olyan eszközzel, amelyek támogatják az UHQ BT-t, mint például a Galaxy S6 edge + vagy a Galaxy Note 5.

 

Paraméterek

Szín

Szín Arany
Kód:  SAAA0303b
Termékszám:  EO-PN920CFEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10