Oldal frissítése

Samsung Level Box Slim Red

Kiegészítők a termékhez

Samsung Level Box Slim Red

A prémium hangzás ezentúl bárhol, bármikor Veled lehet. A hordozható hangszórót egyszerűen csatlakoztathatod a Bluetooth-on keresztül. A csúcsteljesítménye a tökéletes hangzásban és vízállóságában nyilvánul meg, utóbbi biztosítja, hogy a hangszóró még a legnehezebb körülmények között, akár a természetben is helyt álljon. Nagy előnye a beépített PowerBank, amely lehetővé teszi hogy mobiltelefonodat bármikor feltöltsd általa.

Legfontosabb jellemzők

  • vízálló
  • a Powerbank gondoskodik róla, hogy a mobiltelefonodat legalább egyszer feltöltheted vele
  • akár 30 óra lejátszás
  • tökéletes hangzás
  • könnyen hordozható
  • vezeték nélküli
  • elegáns kialakítás

Beépített PowerBank - az egyik nagy előnye

A tökéletes hangzás mellett a hangszóró egyik nagy versenyelőnye a beépített PowerBank, amely gondoskodik mobiltelefonod legalább egyszeri feltöltéséről. Így biztosan nem fordulhat többé elő, hogy a zenehallgatásnak a lemerült mobil miatt szakad vége, egyszerűen csak csatlakoztasd a telefont a hangszóróhoz a töltés érdekében. 

Kiváló hangzás és teljesítmény

A vízálló IPX7 hitelesítés biztosítja, hogy a hangszórónak még szakadó esőben sem esik semmi baja  - hiszen ellenálló a vízzel szemben 30 percig, 1 méter mélységig. Formája miatt közvetlenül és könnyedén illeszkedik a kezedbe, a karcsú kialakításával mindenkit lenyűgöz. Erőteljes hangszóró bizonyított és a lehető legjobb minőséggel, amiről a Samsung gondoskodik. 

Műszaki adatok:

PowerBank kapacitás:
2600 mAh

Kód:  SAAA0206a2
Termékszám:  EO-SG930CREGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05