Oldal frissítése

Samsung Level Box Slim Black

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Level Box Slim Black

Ha szeretnéd bármikor és bárhol átélni az első osztályú zenehallgatás élményét, akkor ez a neked való hangfal, amelyet egyszerűen csatlakoztathatsz telefonodhoz a Bluetooth-on keresztül. A csúcsteljesítmény tökéletes hangzással párosul, a vízálló kialakítás pedig garantálja, hogy hangszóród még a legvadabb kalandokat is túlélje. A termék nagy előnye a beépített akkumulátor, amelynek köszönhetően akár a telefonodat is feltöltheted.

Legfőbb jellemzők

  • Vízálló kialakítás
  • A beépített akkumulátor telefontöltésre is alkalmas (legalább 1 alkalommal)
  • Akár 30 óra játékidő
  • Tökéletes hangzás
  • Egyszerű hordozhatóság
  • Vezeték nélküli kapcsolódás mobiltelefonokhoz
  • Elegáns design

Beépített akkumulátor

A tökéletes hangzás mellett hangszóró további nagy előnye a beépített akkumulátor, amellyel akár a mobiltelefonodat is feltöltheted legalább egyszer. Többet nem kell abbahagynod a zenehallgatást, csak mert lemerült a telefonod.

Nagyszerű hangzás és kialakítás

Az IPx7 szintű vízállóságnak hála hangszóródnak még erős esőzés esetén sem lesz baja, sőt, akár 30 percen keresztül is bírja az 1 méteres vízmélységet. A kézzel készített kialakításnak köszönhetően az eszköz hordozása és kezelése nagyon egyszerű, míg az elegáns design miatt mindenki irigykedni fog majd. A Samsung az erőteljes hangzásélmény mellett legjobb minőséget garantálja.

Műszaki jellemzők:

Akkumulátor kapacitás:
2700 mAh

Kód:  SAAA0206a1
Termékszám:  EO-SG930CBEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10