Oldal frissítése

Samsung Level Active EO-BG930C fehér

3,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Samsung Level Active EO-BG930C fehér

Fejhallgató aktív felhasználó

Az aktív felhasználók fejhallgatója

A Wireless Headphones Active Level a legjobb megoldás a zeneimádó aktív életet élő felhasználóknak. Az ergonómiai kialakításnak és az időjárásálló tulajdonságnak köszönhetően ezzel a fejhallgatóval bárhol elérhető a zenehallgatás.

Vízálló

A rendkívül  tartós kivitelezése során egy speciális, nano részecskék által bevont felületet hoztak létre , amely garantálja, hogy a fejhallgató cseppálló az esővel, izzadsággal és felcsapódó vízzel szemben.

Odolné vůči vodě

Kényelmes kialakítás

Kényelme minden tevékenység során garantált ezzel az eszközzel. Az ergonomikus kialakítás ötvözi a rugalmas szilikon fogantyút és a fülbe helyezhető kényelmes fülpárnát. Ennek hála élvezheti a tökéletes hangzást azzal a biztosítékkal, hogy a fejhallgatója a helyén marad majd.

kényelmes kialakítás
Fülhorgok (One méret)

Fülhorgok (Egyméret)

Szorosan a fülére helyezkedik, stabilan a helyén tartja a készüléket bármilyen tevékenységben. Ezért a legtöbb aktív életet élő felhasználó számára alkalmasak.

Szárnyak (S / L méret)

Ezt a részt úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a fül kontúrjához, és biztosítsa a biztonságos illeszkedést.

Szárnya (S / L)

Minden információ egy helyen

Csatlakoztassa a fülhallgatót az okostelefonjához és a Level App alkalmazása révén sok hasznos funkcióval gazdagodhat. A fejhallgatón található Active Key gomb néhány másodperces nyomva tartásával  a telefonja tájékoztató információkat küld közvetlenül a fülébe.Minden információ egy helyen
Hallgassa meg az értesítést az megtett távról vagy eltel időről az S-Health funkcióval, vagy ellenőrizze az időzítő és az órát.

csomag tartalma

LEVEL aktív, fülhallgatók (S / M / L méretben), fülhorgok, szárnyak (S / L méretben), tápkábel, üzembe helyezési útmutatócsomag tartalma

Kód:  SAAA0306b
Termékszám:  EO-BG930CWEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20