Oldal frissítése

Samsung Level In EO-IG930B fehér

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Samsung Level In EO-IG930B fehér

A Samsung Level EO-IG930B fülhallgató ideális megoldás azok számára, akik szeretik a zenét és a telefonhívásokat is szükséges kezelniük. Az ergonomikus és modern kialakítás mellett ez a fülhallgató még egy fontos jellemzővel rendelkezik: az aktív zajszűrő (ANC= Active Noise Canceling) technológiának köszönhetően jelentősen, akár 20 dB-vel csökkenti a háttérzajokat. Így megszakítás nélkül élvezheti kedvenc zenéit még akkor is, ha  forgalmas kereskedelmi központokban tartózkodik, vagy tömegközlekedési eszközön utazik.

Legfontosabb jellemzők

  • Aktív zajszűrő (ANC) - csökkenti a környezeti háttérzajokat
  • Mikrofon és kábelvezető
  • Különböző méretű füldugók
  • Fonott kábel
  • Talk-In üzemmód

Hangolódjon a zenére!

Annak ellenére, hogy a fülhallgatót úgy tervezték, hogy megszűrje a környező zajokat, mégis érzékelni tudja, az Önt körülvevő ingereket. A fülhallgató annyira biztonságos, hogy nem fordulhat elő, hogy egy véletlenül észre nem vett autó közeledne. Ezért ideális futók számára, akik így kockázat nélkül koncentrálhatnak a tevékenységükre és a teljesítményükre.

Kéz nélküli vezérlés

Végül, de nem utolsó sorban, az eszköz fonott, műanyag bevonattal ellátott vezetékkel rendelkezik, ami soha nem fog összegubancolódni. A vezetéken található még a mikrofon és a két gombos hangerővezérlő, valamint a háromállású zenelejátszást vezérlő gomb. A fülhallgatót természetesen felszerelték mikrofonnal is. Ezáltal könnyen kezelheti hívásait anélkül, hogy mobiltelefonját elő kellene vennie. 


A csomag különböző méretű füldugókat tartalmaz, így minden felhasználó számára beállítható. Mobiltelefonját a 3,5 mm-es jack dugóval tudja csatlakoztatni.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  SAAA0304b
Termékszám:  EO-IG930BWEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05