Oldal frissítése

Samsung Level A EO-fehér BG920B

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Level A EO-fehér BG920B

Tervezze vidám kihangosító, amely rendezni sürgős hívást, nincs idő. Ez a tökéletes eszköz az elfoglalt ügyfeleknek, akiknek, hogy a hívások, valamint, hogy más tevékenységet. Csak tartsa a kezét mindig ingyenes. Amikor nem dolgozik, pihenhet hallgatja kedvenc zenéit. Csak csatlakoztassa a fülhallgatót bármely készülék Bluetooth kapcsolaton keresztül, és még mindig a sorban.

legfontosabb jellemzői

  • kifinomult design
  • kényelmes viselet
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • Tiszta hangminőség
  • Egyszerű működés és kezelés
  • Mágneses kagyló egyszerű összetétele és tárolás

Hagyd, hogy a hang látszanak

Élvezze beszélgetés a barátokkal, kollégákkal vagy üzleti partnerek a legteljesebb. Két beépített mikrofon, hogy a személy, a másik oldalon a hívás képes lesz élvezni a hangját, mint amilyen valójában hangzik. Szó mintha beszélt személyesen. Az egész élményt a zajcsökkentő technológia, amely eltávolítja a háttérzaj és a visszhang.

Tökéletes minden irányban

Első pillantásra uhrane kihangosításra kifinomult design, amely amellett, hogy az esztétikai funkció is funkcionál praktikus. Fő váz fejhallgató a puha, rugalmas uretán szalag ízületek. Tökéletesen átöleli a nyakát, és nem csupán az biztosítható kényelmes, de stabil illeszkedést. Minden meghintve egy gumigyűrű, amelyen keresztül beállítani a kábel hosszát az Ön speciális igényeinek. Apropó kényelem, nem elfelejtve intelligensen elhelyezett vezérlők - gombokat a nyakon. Megnövekedett kialakításának köszönhetően hihetetlenül könnyű hozzáférés széles körű funkciók, akkor is, ha útközben.

Megy egy hosszú utazás? Ön nem lesz képes tölteni kihangosító? Semmi baj. Annak ellenére, hogy a nagyon kis méretű rejtett benne lenyűgöző teljesítmény. Teljesítmény formájában gyakorlatilag halhatatlan akkumulátor akár 11 óra folyamatos beszélgetési idő, akár 10 órányi zenelejátszás, és akár 500 óra készenléti idő.

További információk:

Bluetooth:
Version 4.1, Multipoint
A2DP, HSP, HFP, AVRCP

elemek:
Beépített Li-ion (via micro USB port)
Zenehallgatás - akár 10 órán keresztül
Hívások - akár 11 óra
Készenléti - akár 500 óra

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  SAAA0107c
Termékszám:  EO-BG920BWEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05