Oldal frissítése

Samsung Knob EO-IA510B kék

4,4 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Knob EO-IA510B kék

Fokozd a zenehallgatás élményét! A stílusos fémes testen belül speciálisan kifejlesztett négyzetjeles inverter DLM (Double Layer Motion) található. Kiváló hangzást biztosít a kompakt mérete és súlya ellenére. A 8 mm-es magassugárzó tiszta, kiegyensúlyozott magasságokra fókuszál, míg a 10 mm-es mélynyomó erőteljes, dinamikus és mély basszust kínál.

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns, kiváló minőségű fülhallgató
  • Speciális négyzetjeles inverter DLM
  • Tartalmaz magassugárzó és mélynyomó részt
  • Lapos kábel
  • 3 gombos vezérlés
  • Mikrofonos kábel
  • Mellékelt különböző csatlakozóvégek

Egy kábel, ami nem gubancolódik

A fülhallgató kábele lapos, és részben fonott, így nem gubancolódik össze. A fém kiegészítőkkel kombinálva a kifinomult kinézettel együtt a praktikusságot is biztosítja. A vezeték egy beépített mikrofont is tartalmaz a hívások fogadására, így teljes mértékben helyettesítheti a telefon kihangosítását vezetés közben. 3,5 mm-es jack csatlakozóval felszerelt, így alapvetően bármely lejátszóval kompatibilis.

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  SAAA0308a
Termékszám:  EO-IA510BLEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05