Oldal frissítése

Samsung JetBot Mop VR20T6001MW

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung JetBot Mop VR20T6001MW

Samsung JetBot Mop VR20T6001MW felmosó robot

Senki sem szeret felmosni, így azt ajánljuk, hogy ezt a házimunkát nyugodtan hagyd a Samsung JetBot Mop VR20T6001MW felmosó robotra. A készülék helyetted dolgozik, így kiélvezheted a szabadidődet. A felmosó robot precíz giroszkópos navigációs rendszert alkalmaz 8 üzemmóddal. A Samsung JetBot Mop VR20T6001MW előnye az ütközésgátló érzékelőilletve az az érzékelő, amely megakadályozza a leesést a lépcsőről. Egyetlen töltéssel képes akár 100 perces üzemidőre is.



Alapos tisztítás nagy teljesítménnyel és nyomással

A Samsung JetBot Mop VR20T6001MW robot felmosó csúcs-modern Dual-Spin technológiát alkalmaz. Ez két forgó alátétből áll, amelynek segítségével a robot mozog. A készülék egész tömegével a padlóra nehezedik, amely jelentős pozitív hatással bír a tisztítás minőségére.


A Samsung JetBot Mop VR20T6001MW biztosítja a padlók precíz feltörlését

A két beépített 50 ml-es víztartály gondoskodik arról, hogy a Samsung JetBot Mop VR20T6001MW készüléke alapos tisztítást végezzen akár 50 percen át. Emellett kétféle felmosófejből választhatsz. A kiegészítők között megtalálható a mikroszálas felmosófej, amelyet kitűnő teljesítmény jellemez. A Mother Yarn második felmosófej ideális a kiöntöttfolyadék eltávolításához illetve a por kitisztításához a résekből.



A Samsung a falak mentén is tisztít

A legtöbb robot padlótisztítóval ellentétben a készülék kettős forgó alátéte kiér az oldalaira. Ez teszi lehetővé a Samsung JetBot Mop VR20T6001MW készüléknek, hogy odaférjen a falak menti részekhez és a sarkakhoz is.



JetBot Mop VR20T6001MW kézi üzemmóddal az ablakok és más felületek tisztítására 

A JetBot Mop VR20T6001MW robot felmosó a Samsung márkától csupán 1,7 kg. Ennek köszönhetően nem csak a padlót, hanem a magasabb területeket is megtisztíthatod segítségével, például a fürdőszoba falait vagy akár az ablakokat is.



100 perces üzemidő

A nagyobb területek megtisztítása hosszabb időt is igénybe vehet. Pontosan ezért a Samsung JetBot Mop VR20T6001MW robot felmosó akkumulátorának kapacitása 2150 mAh, amely elegendő körülbelül 100 perces működéshez. Azonban szükséges a víztartály újratöltése körülbelül a tisztítás felénél.


Okos és biztonságos mozgás

A Samsung JetBot Mop VR20T6001MW robot felmosó rendelkezik az összes modern érzékelővel, amely magában foglalja az IR és a TOF érzékelőket is. Ezáltal nem szükséges amiatt aggódnod, hogy a készülék sérülne, a robot felmosó vigyáz magára.


JetBot Mop VR20T6001MWS 8 tisztítási móddal

A JetBot Mop VR20T6001MW automata padlótisztító 8 üzemmódot kínál. Ezek például az Edge Mode, Focus Mode és a Random Mode üzemmódok. A kiegészítői között megtalálod a kényelmes távirányítót, amellyel könnyedén kiválaszthatod, melyik üzemmódot szeretnéd éppen használni.



Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Rendeltetés

Tisztítás típusa Törlés

Specifikus jellemzők

Navigáció módja Giroszkópos
Funkció Lépcsőről való leesés elleni érzékelő

Tulajdonságok

Tulajdonságok Távirányító

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 2,5 óra
Működési idő 100 perc
Akkumulátor kapacitása 2 150 mAh

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltő adapter
Kefék Forgó
További kiegészítők Felmosó textil

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Méret & súly

Szélesség 16,5 cm
Magasság 13,6 cm
Mélység 32,7 cm
Tömeg 1,6 kg

Szín

Szín Fehér

Méret és súly

Magasság 13,6 cm
Szélesség 16,5 cm
Mélység 32,7 cm
Súly 1,6 kg
Kód:  SAMRM978
Termékszám:  VR20T6001MW/GE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20