Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung HW-T450/EN

4,2 6 értékelés

Samsung HW-T450/EN

Fedezd fel a hangzás új dimenzióját

A jelenet zenéje az irányításod alatt

Irányítsd a tévén megtekintett tartalmakat és a Samsung HW-T450/EN 2.1 funkcióit egyetlen távirányítóval! A praktikus One Remote távirányító lehetővé teszi a Samsung HW-T450/EN 2.1 soundbar fő funkcióinak irányítását, mint például be- és kikapcsolás, a hangerő szabályozása vagy a hangeffektek alkalmazása közvetlenül a televíziódon.

Koncert lesz!

Hangos sportközvetítés, dráma csendes párbeszédekkel vagy zenei előadás rögzítése - a Samsung HW-T450/EN 2.1 hangszóró panelje automatikusan felismeri a hang forrását és optimalizálja a végső hangzást az igazán finomhangolt élmény érdekében.

A játék szerelmeseinek

Csatlakoztasd a játékkonzolodat a Samsung HW-T450/EN 2.1 hangszóróhoz és élvezd a nagyszerű hangeffektekkel dúsított játékélményt, amelyet megérdemelsz. A Samsung HW-T450/EN 2.1 soundbar automatikusan optimalizálja a játék hangzását, miközben megszünteti a zavaró elemeket, amelyek veszélyeztethetnék a győztes pozíciódat a játékban.

Tapasztald meg a kiváló hangminőséget

Ezt a dobhártyáid is megérzik! A 2.1-es hangzással és a 16 cm-es mélynyomóval erősebb és mélyebb basszust élhetsz át, amely az élő koncert élményét nyújtja.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth
USB 1 ×

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 200 W

Jellemzők és funkciók

Surround hangzás formátumok Dolby Digital
Vezérlés Távirányító

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása Vezeték nélküli

Soundbar méretek

Szélesség 86 cm
Mélység 7,4 cm
Magasság 5,4 cm

Mélynyomó mérete

Szélesség 18,2 cm
Mélység 27 cm
Magasság 34 cm

Tömeg

Teljes tömeg 5,8 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Televízióhoz
Kód:  WR622i
Termékszám:  HW-T450/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15