Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung HW-S40T/EN

5 1 értékelés

Samsung HW-S40T/EN

Természetes hangzás, amely az egész szobát betölti

Tökéletesen valósághű hangzás

Hagyd magad elbűvölni a tökéletesen valósághű hangzással, amely nappalid azonnal házimozivá változtatja. Felejtsd el az állandó zavaró kábeleket, és válaszd a modern vezeték nélküli technológiát. A Samsung HW-S40T/EN 2.0 hangprojektor vezeték nélküli Bluetooth technológiával csatlakoztatható a TV-hez illetve a mobileszközhöz, stabil jelátviteltbiztosítva. A Samsung HW-S40T/EN 2.0 hangprojektor teljes teljesítménye 100 W, továbbá a soundbar mellé egy praktikus távirányítót is kapsz.

All-in-one rendszer

A Samsung HW-S40T/EN 2.0 hangszórót bárhová elhelyezheted a szobában, mindig tökéletes hangélményben lehet részed. Mindez az All-in-one rendszernek köszönhető, amelynek keskeny kialakításába két mélysugárzót és két tweetert építettek be.

Kvadrat textil

A Samsung HW-S40T/EN 2.0 hangszóró időtlen kialakítását a Kvadrat fejlesztette ki, amelynek köszönhetően a hangprojektor bármilyen belső térbe tökéletesen illeszkedik. Az elegáns textúra és a kiváló minőségű, egész szobát betöltő hangzás minden bizonnyal magával ragad.

Zene mód

A zene üzemmód lehetővé teszi a mobiltelefon Samsung HW-S40T/EN 2.0 hangprojektorhoz történő csatlakoztatását. Ennek köszönhetően a prémium hangminőség mindenkor fennmarad.

Intelligens hangvisszaadás

A Samsung HW-S40T/EN 2.0 hangprojektor optimalizálja a hangsávot, hogy a hang forrásához igazodjon. A tökéletesen hangolt hangzás közvetlenül az akció közepébe kalauzol el, legyen szó zenéről, birkózásról, filmről vagy épp egy drámai riportról.




Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 100 W

Jellemzők és funkciók

Surround hangzás formátumok Dolby Digital
Vezérlés Távirányító

Soundbar méretek

Szélesség 68 cm
Mélység 12,5 cm
Magasság 6,8 cm

Tömeg

Teljes tömeg 1,9 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Televízióhoz

Bemenetek

Optikai digitális audio 1 ×
Kód:  WR622l1
Termékszám:  HW-S40T/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10