Oldal frissítése

Samsung HW-R550/EN

4,8 25 értékelés

Samsung HW-R550/EN


Valóban gazdag hangzás

Az alacsony frekvenciák valósághű reprodukciója

A minőségi hangzás élménye magában foglalja a teljes frekvencia spektrum minden hangjának tiszta és részletgazdag kivitelezését. Emellett megkülönböztető jegye még a basszus is, amelynek valósághű reprodukciójáról a különálló, vezeték nélküli mélynyomó gondoskodik, ennek elhelyezése pedig kizárólag rajtad múlik.

Engedj teret a hangzásnak

A Surround Sound Expansion technológiának köszönhetően átérezheted a minden oldalról érkező hangzást. Mivel mindkét oldalra kiterjeszti a hangreprodukciót, ezáltal megsokszorozza a hangzás élményét. A kedvenc filmjeid megtekintését egy egészen új dimenzióba emeli. Többé már nem szükséges várakoznod sem, egyszerűen csatlakoztasd a soundbar-t vezeték nélkül a televízióhoz a Wi-Fi vagy Bluetooth segítségével, így semmi sem zavarhat a tévénézésben.

A gamerek számára is alkalmas

A filmek és zene mellett a soundbar a videojátékok élményének is egy teljesen új oldalát mutatja meg. Legyen szó bármilyen műfajú játékról, a soundbar igazodik a játék hangzásvilágához, így a legtöbbet hozhatod ki a játékból a páratlan élmények érdekében.

Zene közvetlenül az okostelefonodról

A Bluetooth segítségével meghallgathatod a telefonod vagy más készülékek zeneszámait is a soundbar-on, sőt mindezt remek minőségben teheted meg!

Kényelmes használat

Használd a távirányítót a soundbar funkcióinak könnyű szabályozásához, amely lehetőségeket minden egyes Samsung televízió felkínálja számodra. Ezzel jelentős mértékben megkönnyíti a dolgodat, ugyanakkor sokkal komfortosabb is a használata. Nincs is semmi más dolgod, minthogy hátradőlsz és kiélvezed a kedvenc tartalmaidat.

Mindig a legjobb minőség

Élvezd a legmagasabb minőségű hangzást minden körülmények között. A Samsung soundbar olyan praktikus audio optimalizálás funkcióval büszkélkedhet, amely a lélegzetelállító hangzás élményét nyújtja minden egyes megtekintett jelenetben. Számíthatsz a mindig tökéletesen tisztán érthető hangzásra és a kiegyensúlyozott frekvenciára remek mélységgel és térhatással.

Fedezd fel újra a kedvenc zenéidet

Mindezek mellett rendelkezésedre áll még a Wireless Surround Kit is, amellyel sok szükségtelen kábel nélkül élheted át a térhatású hangzást. Tapasztald meg a többcsatornás térhatású hangzást kompromisszumok nélkül.


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack, Digitális optikai, HDMI
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth
USB 1 ×

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 320 W
Min. frekvencia 42 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz

Jellemzők és funkciók

Funkciók ARC
Surround hangzás formátumok Dolby Digital, DTS Digital Surround
Vezérlés Távirányító

Mélynyomó mérete

Szélesség 20 cm
Mélység 29 cm
Magasság 35,3 cm

Központi hangszóró méretei

Szélesség 90,4 cm
Mélység 8 cm
Magasság 5,5 cm

Tömeg

Teljes tömeg 7,2 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Televízióhoz

Bemenetek

HDMI 1 ×
Optikai digitális audio 1 ×
3,5 mm jack 1 ×
Kód:  WR620b1
Termékszám:  HW-R550/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20