Oldal frissítése

Samsung HW-R450/EN

4,9 12 értékelés

Samsung HW-R450/EN


Kényeztetés a fülek számára

Az alacsony frekvenciák valósághű reprodukciója

A minőségi hangzás élménye magában foglalja a teljes frekvencia spektrum minden hangjának tiszta és részletgazdag kivitelezését. Emellett megkülönböztető jegye még a basszus is, amelynek valósághű reprodukciójáról a különálló vezeték nélküli mélynyomó gondoskodik, ennek elhelyezése pedig kizárólag rajtad múlik.

A gamerek számára is alkalmas

A filmek és zene mellett a soundbar a videojátékok élményének is egy teljesen új oldalát mutatja meg. Legyen szó bármilyen műfajú játékról, a soundbar igazodik a játék hangzásvilágához, így a legtöbbet hozhatod ki a játékból a páratlan élmények érdekében.

Kényelmes használat

Használd a távirányítót a soundbar funkcióinak könnyű szabályozásához, amely lehetőségeket minden egyes Samsung televízió felkínálja számodra. Ezzel jelentős mértékben megkönnyíti a dolgodat, ugyanakkor sokkal komfortosabb is a használata. Nincs is semmi más dolgod, minthogy hátradőlsz és kiélvezed a kedvenc tartalmaidat.

Zene közvetlenül az okostelefonodról

A Bluetooth segítségével meghallgathatod a telefonod vagy más készülékek zeneszámait is a soundbar-on, sőt mindezt remek minőségben teheted meg! Hasonlóan praktikus a soundbar vezeték nélküli csatlakozása a televízióhoz. Ehhez használd a Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolódást és élvezd a megszakítás nélküli tévénézés élményét.

Mindig a legjobb minőség

Élvezd a legmagasabb minőségű hangzást minden körülmények között. A Samsung soundbar olyan praktikus audio optimalizálás funkcióval büszkélkedhet, amely a lélegzetelállító hangzás élményét nyújtja minden egyes megtekintett jelenetben. Számíthatsz a mindig tökéletesen tisztán érthető hangzásra és a kiegyensúlyozott frekvenciára remek mélységgel és térhatással.

Fedezd fel újra a kedvenc zenéidet

Mindezek mellett rendelkezésedre áll még a Wireless Surround Kit is, amellyel sok szükségtelen kábel nélkül élheted át a térhatású hangzást. Tapasztald meg a többcsatornás térhatású hangzást kompromisszumok nélkül.


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók Bluetooth
USB 1 ×

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 200 W
Min. frekvencia 43 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz

Jellemzők és funkciók

Surround hangzás formátumok Dolby Digital, DTS Digital Surround
Vezérlés Távirányító

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása Vezeték nélküli

Mélynyomó mérete

Szélesség 18,15 cm
Mélység 27,2 cm
Magasság 34,3 cm

Tömeg

Teljes tömeg 5,5 kg

Bemenetek

Analóg audió 1 ×
Optikai digitális audio 1 ×
3,5 mm jack 1 ×
Kód:  WR620a1
Termékszám:  HW-R450/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15