Oldal frissítése

Samsung HW-Q950T / EN

5 2 értékelés

Samsung HW-Q950T / EN

A Samsung HW-Q950T/EN soundbar nem csupán hangzásával kápráztat el

A Samsung HW-Q950T/EN soundbar tesztelését és hangolását egy kaliforniai hangtechnikai laboratórium végezte, ahol a hangtechnikai adottságok tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást eredményeztek, amely kitölti az egész teret.

Engedd, hogy a Samsung HW-Q950T/EN 9.1.4 hangprojektor hangzása elbűvöljön

A Samsung HW-Q950T/EN hangprojektor a 9 csatornának, 1 mélynyomónak és 4 felfelé mutató hangszórónak köszönhetően körülölel hangzásával. A Samsung HW-Q950T/EN 9.1.4 hangprojektor mindkét szélén található újonnan hozzáadott széles hangszórók hangzással töltik meg önmaga és a hátsó hangszórók található teret, minőségi térhangzás élményétbiztosítva számodra.

Szórakoztató központ otthonodban

A Samsung HW-Q950T/EN hangprojektor függőleges eleme lenyűgöző 3D hangzást hoz létre, ennek köszönhetően úgy érzed majd, mintha a film cselekménye átkerült volna nappalidba. Mostantól a fejed fölött is hallhatod a hangzást, hiszen a vezeték nélküli hátsó hangszórók visszaverik a hangot a mennyezetről. A Dolby Atmos és a DTS:X technológia minőségi hangzástgarantál minden alkalommal.

A Samsung HW-Q950T / EN 9.1.4 tökéletes összhangban van a Samsung TV-vel

A Samsung HW-Q950T/EN 9.1.4 hangprojektor és a Samsung TV hangjának kombinálásával még jobb hangélményben lehet részed. Ez a kombináció egyesíti és fokozza a Samsung HW-Q950T/EN hangprojektor valamint a televízió hangzását.

A Samsung HW-Q950T/EN 9.1.4 adaptív hangot kínál

Most már nem kell aggódnod, hogy lemaradsz egy fontos párbeszédről kedvenc műsoraidban. A Samsung HW-Q950T/EN hangprojektor automatikusan elemzi és optimalizálja a hangot az aktuális jelenetnek megfelelően.

Game Mode Pro

A család minden tagja elégedett lesz a Samsung HW-Q950T/EN hangprojektorral. A mélynyomók és a felfelé mutató hangszórók kombinációja magával ragadó térhangzást hoz létre kedvenc játékaid során. Amikor a Samsung HW-Q950T/EN 9.1.4 készüléket egy Samsung TV-hez csatlakoztatod, a hangprojektor automatikusan játék módra vált, így nem kell a beállításokkalbíbelődnöd, és teljes mértékben a játékokra koncentrálhatsz.

Tökéletes kép a HDR 10+ segítségével

Csatlakoztasd aSamsung HW-Q950T/EN hangprojektort egy másik eszközhöz, amely HDR 10+ tartalmat képes lejátszani, és nemcsak tökéletes vizuális élményben lehet részed, de teljes értékű, valóban valósághű és kiváló minőségű hangzással is gazdagodsz.Mindezt vezetékek és kábelek nélkül.

Samsung HW-Q950T/EN

WiFi

Élvezd kedvenc műsoraid vagy zenéid. Csatlakoztasd csupán a Samsung HW-Q950T/EN készüléket a TV-hezWi-Fi-n keresztül.

Samsung HW-Q950T/EN

Bluetooth

A Bluetooth technológiával egyszerűen csatlakoztathatod a Samsung HW-Q950T/EN hangprojektort a tévéhez, és máris bármilyen tartalmat élvezhetsz.

Egyetlen One Remote Control

Nincs szükség több távirányítóra. A Samsung TV távirányítójával vezérelheted a fő funkciókat, például a be- és kikapcsolást, a hangerőszabályozást és a hanghatásokat.

Tap Sound funkció 

Miközben zenét hallgatsz telefonodon, egyszerűen érintsd meg a Samsung HW-Q950T/EN hangprojektort, amely azonnal csatlakozik a telefonodhoz, és elkezdi lejátszani az aktuálisan hallgatott dalt.

Okos alkalmazás a kényelmesebb életért

A SmartThings alkalmazás lehetővé teszi, hogy ne csak okos otthonod, de a Samsung HW-Q950T/EN hangprojektort is irányíthasd. Egyszerűen add hozzá a hálózathoz az alkalmazás segítségével, így egyetlen kattintással vezérelheted otthonod hangzását.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai, HDMI
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi

Audio átvitel

Bluetooth verzió 4.2
Támogatott kodekek AAC, SBC

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 546 W

Jellemzők és funkciók

Funkciók 4K Video Pass, ARC, HDR
Surround hangzás formátumok Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS Digital Surround
Streaming szolgáltatások Spotify
Vezérlés Távirányító

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása Vezeték nélküli

Soundbar méretek

Szélesség 123,2 cm
Mélység 13,8 cm
Magasság 6,95 cm

Mélynyomó mérete

Szélesség 21 cm
Mélység 40,3 cm
Magasság 40,3 cm

Hátsó hangszóró méretei

Szélesség 12 cm
Mélység 14,1 cm
Magasság 21 cm

Tömeg

Teljes tömeg 27,8 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Televízióhoz

Bemenetek

HDMI 2 ×
Optikai digitális audio 1 ×

Kimenetek

HDMI 1 ×
Kód:  WR622r
Termékszám:  HW-Q950T/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15