Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung HW-Q800T/EN

4,6 5 értékelés

Samsung HW-Q800T/EN

Soundbar a nagyszerű filmélményért

Világszínvonalú hangzás

Élvezd a kedvenc filmjeidet, sorozataidat és zenéidet úgy, mint ezelőtt soha. A tökéletes hangzás a kaliforniai laboratórium professzionális hang-szakértőinek az eredménye, akik a tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást innovatív akusztikai technológiával és modern számítógépes modellezéssel érték el. Ismerd meg a Samsung HW-Q800T/EN 3.1.2 soundbar-t, amely szó szerint körülvesz térhatású hangzásával.

Soundbar és TV tökéletes harmóniában

Jobb hangzás, nagyobb élmény! A Samsung szakértői a Samsung HW-Q800T/EN 3.1.2 soundbar-t Q-Symphony technológiával készítették el, amelynek eredményeként a készülék hangszórói lenyűgöző hangzást hoznak létre, mindeközben pedig fokozzák a TV hangszóróiból érkező hangot. Élvezd az élő koncert élményét az otthonodban, amikor csak szeretnéd.

A kanapé kényelméből az esemény közepébe

Akciódús thriller, izgalmas dokumentumfilmek vagy a kedvenc játékaid, mindegyik megérdemli a valóban dinamikus hangzást. A Samsung Acoustic Beam technológia egy akusztikus hangsugár, amelynek irányát az határozza meg, hogy mi történik éppen a QLED televízió képernyőjén. A Samsung HW-Q800T/EN 3.1.2 soundbar lehengerlő hanghatása átjárja az egész szobát - a filmek és játékok egy teljesen új dimenzióját hozza el.

Kiegyensúlyozott hangzás minden jelenetben

Párbeszéd, hírek, filmek vagy videoklipek - bármit is nézel, mindig számíthatsz a tökéletesen finomhangolt audiora minden jelenetben. Az Adaptív hangzás megbízhatóan ismeri fel az egyes jelenetek hangzásának jeleit és mindig az optimális hangzást nyújtja. Még halk párbeszéd esetén sem maradsz le egyetlen szóról sem.

A játékélmény új dimenziója

Ne adj esélyt az ellenfeleidnek! A Samsung HW-Q800T/EN 3.1.2 soundbar olyan fejlett játék üzemmóddal rendelkezik, amely megváltoztatja a játékról alkotott jelenlegi elképzelésed. Éld át a mélynyomók által gazdagított izgalmas játékmenetet a még intenzívebb játékélményért, illetve tapasztald meg a felfelé irányuló hangszóróból áradó hanghullámokat a tökéletes térhatás jegyében. Másik előnye, hogy nincs szükség bonyolult beállításokra - amikor elindítod a kedvenc játékodat, a Samsung HW-Q800T/EN 3.1.2 soundbar automatikusan átvált Játék üzemmódra, így nyugodtan koncentrálhatsz a céljaid elérésére.

Mindig nagyszerű segítőtárs

Nem kell kompromisszumot kötnöd, élvezd a kifogástalan hangzás rendszerét bármilyen körülmények között. Csatlakoztasd a játékkonzolt, DVD lejátszót vagy más készüléket a televízióhoz és hagyd, hogy a kristálytiszta hangzás és a magával ragadó hangjegyek érvényesüljenek - mindez gyerekjáték a HDMI eARC felbontással.

Képvilág és hangzás a legtisztább formában

A HDR 10+ nagy felbontású tartalom ugyanilyen jó minőségű hangzást érdemel. Csatlakoztass bármilyen készüléket a Samsung HW-Q800T/EN 3.1.2 hangszóróhoz és játszd le a HDR 10+ tartalmat, mindig a legjobb hangminőséget kapod majd.

A jelenet zenéje az irányításod alatt

Irányítsd a tévén megtekintett tartalmakat és a Samsung HW-Q800T/EN 3.1.2 funkcióit egyetlen távirányítóval! A praktikus One Remote távirányító lehetővé teszi a Samsung HW-Q800T/EN 3.1.2 soundbar fő funkcióinak irányítását, mint például be- és kikapcsolás, a hangerő szabályozása vagy a hangeffektek alkalmazása közvetlenül a televíziódon.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai, HDMI
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 330 W

Jellemzők és funkciók

Funkciók 4K Video Pass, ARC, HDR
Surround hangzás formátumok Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS Digital Surround
Streaming szolgáltatások Spotify
Vezérlés Távirányító

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása Vezeték nélküli

Soundbar méretek

Szélesség 98 cm
Mélység 11,5 cm
Magasság 5,8 cm

Mélynyomó mérete

Szélesség 20,5 cm
Mélység 40 cm
Magasság 40 cm

Tömeg

Teljes tömeg 13,4 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Televízióhoz

Bemenetek

HDMI 1 ×
Kód:  WR622p
Termékszám:  HW-Q800T/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05