Oldal frissítése

Samsung HW-Q70R/EN

4,8 6 értékelés

Samsung HW-Q70R/EN


Több hangcsatorna, szórakoztatóbb élmény

Magával ragadó hangzás a 3.1.2-es konfigurációval

Éld át a prémium mozi élményét a nappaliban. A Samsung márka Q70R soundbar hangszórójával tökéletesen körülvesz a filmek hangzásvilága, amely a 3.1.2-es térhatású konfigurációval és a Dolby Atmos, Samsung Accoustic Beam és DTS: X technológiákkal kivételes hangzást biztosít. Azonban teljes mértékben kiélvezheted a kedvenc zenédet vagy avideojáték remek hangzását is. A minőségi basszus bűvkörében találhatod magadat anélkül, hogykábelekkel csatlakoznál a televízióhoz - a mélynyomó vezeték nélkül kommunikál atévével Bluetooth vagy Wi-Fi segítségével. A még ütősebb hangzás érdekében a soundbar fejlesztésében a Harman Kardon is közreműködött, a végeredmény pedig egyértelműenmagáért beszél.

Szórakozás a legmagasabb színvonalon

Tekints meg minden videótartalmat magával ragadó 4K minőségben; és ehhez hasonló elbűvölő hangzással! Egyszerűen csatlakoztathatod a 4K videó forrását a soundbar-hoz, legyen szó akár játékkonzolról vagy Blu-ray lejátszóról. Sőt a soundbar még a HDR10+ formátummal is kompatibilis. Így tehát valóban első osztályú audiovizuális élmények várnak!

Minden egyes szót jól hallani

Élvezd a kedvenc filmjeid megtekintését anélkül, hogy minden egyes jelenetben be kellene állítanod a hangerőt. A soundbar adaptív hangzás technológiával készült, amely garantálja, hogy a párbeszédek mindig jól érthetőek lesznek és elég hangosak a többi hangelem mellett.

Különleges gaming beállítások

A játék élményét nem kizárólag a képvilág adja - hiszen a prémium minőségű hangzás egy újabb dimenzióba emeli a játék élményét. A soundbar csúcs-modern mélynyomóval és felfelé irányuló hangszórókkal egészül ki, ezek biztosítják, hogy nagyszerű szórakozásban legyen részed játék közben. Miután csatlakoztattad a soundbar-t a Samsung televízióhoz,bekapcsolhatod a speciális játék üzemmódot, így nincs is szükséged több beállításelvégzésére.

Mondj búcsút a halk párbeszédeknek

Többé már nem szükséges folyamatosan állítanod a hangerőn, amikor éppen háttérzene vagy párbeszéd zajlik a jelenetben. A Q70R soundbar ugyanis középcsatornás hangszórókkal rendelkezik, amely mindig tisztán és érthetően dolgozza fel a párbeszédeket. Csatlakoztasd a soundbar készülékét a televízióhoz Wi-Fi vagy Bluetooth segítségével és nehagyd, hogy bármi is megzavarja a tévénézés élményét.

Zene közvetlenül az okostelefonodról

A Bluetooth segítségével meghallgathatod a telefonod vagy más készülékek zeneszámait is a soundbar-on, sőt, mindezt remek minőségben teheted meg! Emellett az Alex hangsegédnek hála mindig megtalálhatod azt a zeneszámot, amit éppen keresel. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy lediktálod neki a zeneszám címét vagy a dalszöveg egy részletét. Mindenáltalad kedvelt zene azonnal elérhető számodra.

Intelligens kapcsolat más eszközökkel

Add hozzá a Samsung soundbar-t a csatlakoztatott eszközeidhez. Párosítsd a készüléket az otthoni hálózattal a SmartThings applikáció segítségével, amely megkönnyíti számodra a soundbar használatát és lehetővé teszi annak könnyű párosítását más eszközökkel is.

Kényelmes használat

Használd a távirányítót a soundbar funkcióinak könnyű szabályozásához, amely lehetőségeket minden egyes Samsung televízió felkínálja számodra. Ezzel jelentős mértékben megkönnyíti a dolgodat, ugyanakkor sokkal komfortosabb is a használata. Nincs is semmi más dolgod, minthogy hátradőlsz és kiélvezed a kedvenc tartalmaidat.

Fedezd fel újra a kedvenc zenéidet

Mindezek mellett rendelkezésedre áll még a Wireless Surround Kit is, amellyel sok szükségtelen kábel nélkül élheted át a térhatású hangzást. Tapasztald meg a többcsatornás térhatású hangzást kompromisszumok nélkül.


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus HDMI
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 332 W

Jellemzők és funkciók

Funkciók ARC
Surround hangzás formátumok Dolby Atmos, DTS: X
Vezérlés Távirányító

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása Vezeték nélküli

Mélynyomó mérete

Szélesség 20,5 cm
Mélység 40,3 cm
Magasság 40,3 cm

Tömeg

Teljes tömeg 13,4 kg

Bemenetek

HDMI 1 ×
Optikai digitális audio 1 ×

Kimenetek

HDMI 1 ×
Kód:  WR621b
Termékszám:  HW-Q70R/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10