Oldal frissítése
Október 23-a, péntek nemzeti ünnep. Ezen a napon budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban továbbra is kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung HW-Q60R/EN

Sajnáljuk, de az értékesítés már véget ért
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HW-Q60R/EN


Otthon, amely minden hangnak teret enged

Körülvesz a térhatású hangzás

Éld át a prémium hangzás élményének új szintjét a Q60R soundbar dinamikus hangszórójával. A minőségi basszus bűvkörében találhatod magadat anélkül, hogy kábelekkel csatlakoznál a televízióhoz - a mélynyomó vezeték nélkül kommunikál a tévével Bluetooth vagy Wi-Fi segítségével. A még ütősebb hangzás érdekében a soundbar fejlesztésében a Harman Kardon is közreműködött, a végeredmény pedig egyértelműen magáért beszél. Mindezekmellett rendelkezésedre áll még a Wireless Surround Kit is, amellyel sok szükségtelen kábelnélkül élheted át a térhatású hangzást.

Egyedi légkör tévénézés közben

A Samsung Accoustic Beam technológia a térhatású hangzáshoz igazítja, hogy éppen mi történik a képernyőn. Ezáltal még inkább úgy érezheted, hogy Te is részese vagy az éppen megtekintett filmnek.

Különleges gaming beállítások

A játék élményét nem kizárólag a képvilág adja - hiszen a prémium minőségű hangzás egy újabb dimenzióba emeli a játékot. A soundbar csúcs-modern mélynyomóval és felfelé irányuló hangszórókkal egészül ki, ezek biztosítják, hogy nagyszerű szórakozásban legyen részed játék közben. Miután csatlakoztattad a soundbar-t a Samsung televízióhoz, bekapcsolhatod a speciális játék üzemmódot, így nincs is szükséged több beállításelvégzésére.

Minden egyes szót jól hallani

Élvezd a kedvenc filmjeid megtekintését anélkül, hogy minden egyes jelenetben be kellene állítanod a hangerőt. A soundbar adaptív hangzás technológiával készült, amely garantálja, hogy a párbeszédek mindig jól érthetőek lesznek és elég hangosak a többi hangelem mellett.

Szórakozás a legmagasabb színvonalon

Tekints meg minden videótartalmat magával ragadó 4K minőségben; és ehhez hasonló elbűvölő hangzással! Egyszerűen csatlakoztathatod a 4K videó forrását a soundbar-hoz, legyen szó akár játékkonzolról vagy Blu-ray lejátszóról. Sőt, a soundbar még a HDR10 formátummal is kompatibilis. Így tehát valóban első osztályú audiovizuális élmények várnak!

Mondj búcsút a halk párbeszédeknek

Többé már nem szükséges folyamatosan állítanod a hangerőn, amikor éppen háttérzene vagy párbeszéd zajlik a jelenetben. A Q60R soundbar ugyanis középcsatornás hangszórókkal rendelkezik, amely mindig tisztán és érthetően dolgozza fel a párbeszédeket. Csatlakoztasd a soundbar készülékét a televízióhoz Wi-Fi vagy Bluetooth segítségével és ne hagyd, hogy bármi is megzavarja a tévénézés élményét.

Kényelmes használat

Használd a távirányítót a soundbar funkcióinak könnyű szabályozásához, amely lehetőségeket minden egyes Samsung televízió felkínálja számodra. Ezzel jelentős mértékben megkönnyíti a dolgodat, ugyanakkor sokkal komfortosabb is a használata. Nincs is semmi más dolgod, minthogy hátradőlsz és kiélvezed a kedvenc tartalmaidat.

Zene közvetlenül az okostelefonodról

A Bluetooth segítségével meghallgathatod a telefonod vagy más készülékek zeneszámait is a soundbar-on, sőt, mindezt remek minőségben teheted meg!

Fedezd fel újra a kedvenc zenéidet

Mindezek mellett rendelkezésedre áll még a Wireless Surround Kit is, amellyel sok szükségtelen kábel nélkül élheted át a térhatású hangzást. Tapasztald meg a többcsatornás térhatású hangzást kompromisszumok nélkül.


4,7
26 felhasználó értékelte
500+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Lokalizáció: UK

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma 5.1

Csatlakozók

Csatlakozás típusa HDMI
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth
USB 1 ×

Karakterisztika

Összteljesítmény 360 W
Min. frekvencia 42 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz

Jellemzők és funkciók

ARC ARC
Surround hangzás formátumok Dolby Digital, DTS Digital Surround
Vezérlés Távirányító

Subwoofer

Mélynyomó típusa Aktív
Mélynyomó csatlakoztatása Vezeték nélküli

Mélynyomó mérete

Szélesség 20,5 cm
Mélység 30,32 cm
Magasság 35,3 cm

Tömeg

Teljes tömeg 9,8 kg

Bemenetek

HDMI 1 ×
Optikai digitális audio 1 ×
Kód:  WR621a
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  HW-Q60R/EN
Linkek: Gyártó honlapja:
P-DC1-WEB20