Oldal frissítése

Samsung HW-N550/EN

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HW-N550/EN

A Samsung HW-N550 SoundBar tökéletes térhangzást nyújt a házimozi rendszered számára. A Samsung HW-N550 SoundBar rendszer lehetővé teszi a Bluetooth-on keresztül történő csatlakozást, továbbá a hivatalos Samsung Audio Remote alkalmazása lehetővé teszi a készülék távoli vezérlését, amelynek során a telefonod fog távirányítóként funkcionálni. Bizonyára értékelni fogod a vezeték nélküli kapcsolatot, amellyel helyet takaríthatsz meg. A nagy teljesítményű Samsung SoundBar HW-N550 a részletgazdag hangzás tekintetében még nagyobb hangerő esetén sem fog csalódást okozni.

A Samsung SoundBar HW-N550 legfőbb jellemzői

  • Csodálatos és kiváló minőségű hangzás
  • Rendkívül vékony kialakítású és elegáns megjelenésű Samsung Soundbar
  • Bluetooth technológia - minőségi zene streaming
  • Lehetőség vezeték nélküli csatlakoztatásra
  • 3.1 konfiguráció beépített, watt összteljesítményű mélynyomóval

Nagyszerű televíziós élmény

A Samsung HW-N550 SoundBar egy precíz soundbar, amely növeli a zenehallgatás élményét. Az egyszerű csatlakoztathatóságról a Bluetooth és a HDMI gondoskodik. A Samsung HW-N550 SoundBar pár percen belül csatlakozik a TV-készülékhez vagy más streaming szolgáltatáshoz. A vezeték nélküli beállítással a rendszer további hangszórókkal bővíthető.

Paraméterek

Csatlakozók

Csatlakozó típus HDMI
Kód:  WR617i
Termékszám:  HW-N550/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15