Oldal frissítése

Samsung HW-N450/EN

4,9 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HW-N450/EN

A Samsung HW-N450 SoundBar tökéletes térhangzást nyújt házimozi-rendszered számára. A Samsung HW-N450 SoundBar rendszer a Bluetooth-kapcsolódás lehetőségét kínálja, és kényelmesen vezérelhető a Samsung saját hivatalos Samsung Audio Remote alkalmazása segítségével, így a telefonod távirányítóként működhet. Minden bizonnyal értékelni fogod a vezeték nélküli kapcsolódást, amivel helyet takaríthatsz meg. A nagy teljesítményű Samsung HW-N450 Soundbar nem fog csalódást okozni a részletgazdag hangzás tekintetében még nagyobb hangerő esetén sem.

A Samsung HW-N450 SoundBar főbb jellemzői

  • Csodálatos és kiváló minőségű hangélmény
  • Nagyon vékony kialakítású és elegáns megjelenésű Samsung Soundbar
  • Bluetooth technológia - minőségi zene streaming
  • Vezeték nélkül csatlakoztatható
  • A 2.1 konfiguráció tartalmaz egy mélynyomót is 320 wattos összteljesítménnyel

Nagyszerű televíziós élmény

A Samsung HW-N450 SoundBar egy precíz hangprojektor, amely növeli zenehallgatási élményedet. Az egyszerű csatlakoztathatóságról a Bluetooth és a HDMI gondoskodnak. A Samsung HW-N450 SoundBar perceken belül csatlakozik a TV-készülékhez vagy más streaming szolgáltatáshoz. A vezeték nélküli beállítással a rendszer további hangszórókkal bővíthető.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Kód:  WR617d
Termékszám:  HW-N450/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10