Oldal frissítése

Samsung HW-MS550

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HW-MS550

Helyezze magát kényelembe

Most már a televízió előtt ülve bárhol részese lehet a tökéletes hangzásélménynek. Innovatív technológiákkal a szívében a Samsung soundbar-ja akár nagyobb teret is képes kitölteni csúcsminőségű hanggal.

Valósághű HD Audio

96 kHz-es frekvencia tartomány, 24 bites mélység, semmi down-sampling. Merüljön el zenehallgatás vagy filmnézés közben a Samsung Soundbar nyújtotta lenyűgöző HD Audio minőségű hangzásban.

Vezeték nélküli hallgatás

Ne terhelje belterét további kábelekkel, amelyek csak összebogozódnak, és folyton láb alatt vannak. Használja ki a SoundBar nyújtotta vezeték nélküli "okoscsatlakozást" televíziójához. Az eszköz a Bluetooth-ot, illetve WiFi-t is támogatja.

Használja ki a TV-je távirányítóját

Már a tíz ujja sem elég az összes elektronikai berendezésének vezérlésére? Ne aggódjon! A soundbar tökéletesen kommunikál a Samsung televíziók távirányítójával, így további eszközre nincs szüksége.

Streamelje kedvenc dalát

Indítsa el kedvenc dalának lejátszását okostelefonján vagy tabletjén, és élvezze még jobb minőségben a Samsung SoundBar-jával. A Bluetooth-, illetve WiFi-csatlakozásnak köszönhetően mindez gyerekjáték.

Töltse be otthonát zenével

A legújabb slágerek az esti partihoz a nappaliban, nyugtató dallamok a hálószobában. A Samsung Multiroom alkalmazással könnyedén összeállíthatja a tökéletes zenei aláfestést otthonának különböző helyiségeiben.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus HDMI

Subwoofer

Min. mélynyomó frekvencia 50 Hz
Max. mélynyomó frekvencia 20 000 Hz
Kód:  WR615d2
Termékszám:  HW-MS550/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20