Oldal frissítése

Samsung HW-K650

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HW-K650

Elég felesleges kompromisszumokat, amikor kiválasztja audio az új TV. Néhány rövid időt, hogy meggyőzze magát, hogy ez a lehetőség az volt, megérte. Samsung Soundbar ötvözi a modern design, kiváló teljesítmény, hanem az új csatlakozási lehetőségek nélkül a szóváltás a keresett csúnya kábelek. Hitelesen hangzású szavalat lesz, hogy térdre.

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns és modern design
  • 3.1 surround hangzás - összesen 6 hangszóró
  • Zenelejátszás Bluetooth-készülékek
  • vezeték nélküli mélynyomó
  • TV SoundConnect - kap hihetetlenül tiszta hangzás
  • Samsung Multiroom
  • távirányító

Magával ragadó élmény

A SoundBar kapsz egy sokkal erőteljesebb hangzás maximális teljesítmény 340 W és 3.1kanálovým hang. Hozzáadása után egy pár hangszóró Wireless Audio 360 vezeték nélküli Get tökéletes házimozi.Lényeges része minden nagy tv hangja tökéletes, miért igazán kiagyalt e dologban a Samsung egyáltalán nem hiányzik a haza. 

Hang egy teljesen más szinten

Használja a modern technikát SoundConnect TV csatlakozni az audiorendszer és kap hihetetlenül tiszta hangot. Oneszerűen CONNECT az audió rendszer a TV nélkül kábelrengeteg. Nyní veškerý svůj zábavný obsah uslyšíte v mnohem čistější a působivější podobě, než jste kdy slyšeli.

Kedvenc zenéit még soha nem volt könnyebb, köszönhetően annak lehetőségét, könnyű hozzáférést biztosít a Samsung Multiroom App. A készülék fel van szerelve korszerű audio technológiák rendkívül kiegyensúlyozott hangzás. Na rozdíl od většiny zvukových systémů používá pro zpracování vysokých, středních a nízkých frekvencí oddělené zesilovače. Csak ebben az esetben lehet, hogy jobb hangolt frekvencia és élvezni pontosabb hangzás teljes spektrumában. 

További információk:

formátumok:
AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC, ALAC

mélynyomó:
7"

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai, HDMI
Kód:  WR614l1
Termékszám:  HW-K650/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20