Oldal frissítése

Samsung HW-K551 ezüst

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HW-K551 ezüst

Többé ne kössön felesleges kompromisszumot hangrendszer vásárlás során. Ezen soundbar egy szempillantás alatt meggyőzi Önt arról, hogy a lehető legjobb választás volt. A Samsung hangprojektor modern designnal, kiváló teljesítménnyel, továbbá számos csatlakozási lehetőséggel szolgál, és azt a kábelek nemkívánatos látványa nélkül. A valószerű hangzás bizonyára Önt is magával fogja ragadni.

Legfontosabb jellemzők

  • Ízléses, modern design
  • 3.1 surround hangzás - összesen 6 hangszóró
  • Zenelejátszás kompatibilis Bluetooth-eszközökről
  • Vezeték nélküli mélysugárzó
  • TV SoundConnect - elképesztően tiszta hangzást biztosít
  • Távirányító

A tökéletes surround hangzás

Az átlagosnál messzemenően erőteljesebb hangélményt a 340 W maximális teljesítmény karöltve a 3.1 csatornás hangrendszerrel teremti meg. A hangprojektor két Wireless Audio 360 hangsugárzóval kiegészítve szinte a tökéletes vezeték nélküli házimozi rendszert testesíti megA nagy képméretű TV-k által nyújtott élmény legfontosabb alapeleme a tökéletes hangminőség, épp ezért a Samsung vállalat ezen remekművének az Ön otthonából sem szabadna hiányoznia. 

A hangminőség teljesen új dimenziója

A modern TV SoundConnect technológia segítségével csatlakoztatott hangprojektor kristálytiszta hangzással ajándékozza meg. Csatlakoztassa a hangrendszert tévéjéhez felesleges kábelrengeteg nélkül. Mától a multimédiás tartalmakat sokkal tisztább és lenyűgözőbb kvalitásban élvezheti. A berendezés számos fejlett technológiával büszkélkedik, amelyek együttesen páratlanul kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak. Más hangrendszerektől eltérően a hangprojektor az alacsony, közepes és magas frekvenciájú hangok feldolgozását külön erősítőkkel teszi meg. A frekvenciák jobb hangolása kizárólag ezzel a módszerrel érhető el, így a teljes spektrumban pontosabb hangreprodukciót élvezhet.

További információk:

Formátumok:
AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC

Mélysugárzó:
7"

 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai, HDMI

Rendszer típusa

Aktív/Passzív Aktív (független)
Mechanika Mechanika nélküli
Tulajdonságok és funkciók Vezeték nélküli zenelejátszás

Jellemzők

Összteljesítmény 340 W

Kapcsolat

Technológia Bluetooth
Bemenetek Digitális optikai, HDMI

Hangszóró méretei

Hangszóró szélesség 1 010,5 mm
Hangszóró magasság 54 mm
Hangszóró mélység 87,5 mm
Kód:  WR614j61
Termékszám:  HW-K551/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20