Oldal frissítése

Samsung HW-K550 fekete

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HW-K550 fekete

A Samsung SoundBar garantáltan el fogja kápráztatni kristálytiszta hangjával és fejlettebb térhatású hangzásával. Optimalizált akusztikájának köszönhetően a a szoba bármely pontján ugyanúgy lehet hallani. Könnyen olvasható kijelzőjének köszönhetően azonnal megtudhatja mit hallgat miközben a minőségi hanghatást élvezve, úgy érzi mintha egy másik világban lenne.

Legfontosabb jellemzői

  • Gazdag, minőségi hangzás kompakt design-nal
  • 6 különálló hangszóró, mindegyik saját erősítővel
  • Erőteljes mélynyomó vezeték nélküli kivitelezéssel
  • Támogatja a Dolby Digital (5.1 csatornás) és DTS (2 csatornás) térhangzást
  • Egykábeles kapcsolódás a TV-hez (HDMI ARC)
  • Vezeték nélküli játék és irányítás (Samsung Remote alkalmazással)
  • Más hangforrások használata (Analóg és digitális optikai kábel AUX bemenettel)
  • Bővíthető vezeték nélküli hátsó hangszórók (SWA-8000s)

Az Ön személyes zenekara

Az elegánsan karcsú SoundBar a 6 beépített hangszóróval mennyei hangzást nyújt. Mindegyik hanszóró saját erősítővel rendelkezik, amely biztosítja a zene tökéletes hangzásvilágát. A hangszórókat a mélynyomó erőteljes basszusa egészíti ki. A vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően azt tud lejátszani amit csak szeretne.

Vezeték nélküli

A SoundBar Bluetooth technológiát használ amellyel könnyebben tud csatlakozni bármely eszközéhez. Vezeték nélkül játszhat le zenét és irányíthatja távolról a rendszert a Samsung Audio Remote alkalmazáson keresztül, az eszköze segítségével. Egyszerűen csatlakoztassa és irányítsa a hangprojektort és játssza le kedvenc számait.

Bővíthető

A SoundBar kompakt kivitelezése miatt könnyen kibővíthető anélkül, hogy nagy teret foglalna el. Beruházhatsz egy SWA-8000S vezeték nélküli hangszóróra is mely kisebb méretei ellenére ugyanolyan erőteljesen szól mint a Samsung HW-K550 SoundBar. A kettő vezeték nélkül tud kapcsolódni egymáshoz, így nem kell aggódnod a bosszantó kábelek miatt.

 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Kód:  WR614j6
Termékszám:  HW-K550/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10