Oldal frissítése

Samsung HW-J8501R

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HW-J8501R

Rengeteg a felesleges kompromisszum, amikor audiot választunk az új TV-hez. Néhány pillanat alatt rájössz azonban, hogy ez a lehetőség volt az, ami a leginkább megérte neked. A Samsung Soundbar ötvözi nemcsak a modern ívelt formát és a nagy teljesítményt, de az új csatlakozási lehetőségeket is - a szokásos ronda kábelek nélkül. A hiteles hangzásról térdre esel. A SoundBar kompatibilis a Samsung SUHD / UHD TV-vel  65" és 78" képátló között (a sorozat 6).

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns ívelt design - a hajlított képernyőjű TV ideális kombinációja
  • 5.1 surround hangzás - összesen 9 hangszóró
  • Zenelejátszás Bluetooth-készülékekről
  • Vezeték nélküli mélynyomó
  • SoundConnect
  • Samsung Multiroom
  • WiFi / WiFi Direct

Hang egy teljesen más szinten

Kedvenc zenéid lejátszása még soha nem volt ilyen könnyű, mint amilyen egyszerű hozzáférést biztosít a Samsung Multiroom App. A készülék korszerű audio technológiákkal felszerelve rendkívül kiegyensúlyozott hangzásra képes. A legtöbb audio rendszerrel ellentétben külön erősítőket használ a magas, közepes és alacsony frekvenciához. Csak így lehetségest, hogy jobban hangolt frekvenciában legyen élvezhető a pontosabb hangzás a teljes spektrumban. 

Magával ragadó élmény

Az ívelt SoundBar egy sokkal erőteljesebb hangzást produkál, amelynek maximális teljesítménye 350 W és a 5.1 csatornás audio. Egy pár hangszóró hozzáadásával a Wireless Audio 360 tökéletes házimozit csinál. Minden televízió fontos része a hang, amiben a Samsung hiánytalanul helytáll.

További információk:

Formátumok:
AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC, ALAC

Mélynyomó:
8"

 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus HDMI
Kód:  WR614t3
Termékszám:  HW-J8501R/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20