Oldal frissítése

Samsung HW-J6000R

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HW-J6000R

Elég felesleges kompromisszumokat, amikor kiválasztja audio az új TV. Néhány rövid időt, hogy meggyőzze magát, hogy ez a lehetőség az volt, megérte. Samsung Soundbar ötvözi a modern ívelt alakú, nagy teljesítmény, hanem az új csatlakozási lehetőségek nélkül a szóváltás a keresett csúnya kábelek. Hitelesen hangzású szavalat lesz, hogy térdre.SoundBar formatartó kompatibilis SUHD / UHD TV Samsung átlós kezdve 65 "és 78" (a sorozat 6).

Legfontosabb jellemzők

  • Az elegáns ívelt kialakítás - ideális kombinációja TV ívben hajlított képernyője
  • 2.1 surround hangzás - összesen 6 hangszóró
  • Zenelejátszás Bluetooth-készülékek
  • vezeték nélküli mélynyomó
  • TV SoundConnect - kap hihetetlenül tiszta hangzás
  • távirányító

Magával ragadó élmény

Az ívelt SoundBar kapsz egy sokkal erőteljesebb hangzás maximális teljesítmény 300 W, és 2.1 csatornás hangot. Hozzáadása után egy pár hangszóró Wireless Audio 360 vezeték nélküli Get tökéletes házimozi.Lényeges része minden nagy tv hangja tökéletes, miért igazán kiagyalt e dologban a Samsung egyáltalán nem hiányzik a haza. 

Hang egy teljesen más szinten

Használja a modern technikát SoundConnect TV csatlakozni az audiorendszer és kap hihetetlenül tiszta hangot. Oneszerűen CONNECT az audió rendszer a TV nélkül kábelrengeteg. Most minden szórakoztató tartalom fog hallani egy sokkal tisztább és több lenyűgöző formában, mint amit valaha is hallott.A készülék fel van szerelve korszerű audio technológiák rendkívül kiegyensúlyozott hangzás. Ellentétben a legtöbb audio rendszerek előállításához felhasznált magas, közepes és alacsony frekvenciájú erősítőkkel. Csak ebben az esetben lehet, hogy jobb hangolt frekvencia és élvezni pontosabb hangzás teljes spektrumában. 

További információk:

formátumok:
AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC

mélynyomó:
7"

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai
Kód:  WR614o21
Termékszám:  HW-J6000R/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15