Oldal frissítése

Samsung HW-J551

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HW-J551

Top Samsung SoundBar célja az összes szerelmeseinek hangminőség. Széles körben ismert, hogy a hang által termelt televíziók önmagukban nem képesek versenyezni az ilyen hatalmas soundbarům vagy házimozi. Hála mozgatni a tapasztalat filmnézés vagy zenehallgatás egy teljesen új szintre - a hang lesz sokkal jobb, tisztább és hitelesebb. Ve spojení s vaším stávajícím vytvoří moderní líbivou sestavu, která ozdobí váš obývací pokoj.
2.1 A jelentés a teljesítmény 320 W, aktív vezeték nélküli mélynyomóval lehet helyezni a tévé előtt, vagy a mellékelt mellékelt a falra, így nem zavarja. Ezen kívül a SoundBar konstruovám így kibocsátott hang körül, és betöltötte a szobát térhatású hangok. A Bluetooth technológia segítségével vezeték nélküli megosztását audio jelet a TV-t közvetlenül a hangszóró, így kiküszöböli a problémákat kábelekkel, amelyek már nem az úton. 
Obě zařízení lze navíc ovládat pouze jedním ovladačem.A párosítás után válhat távoli, akár az intelligens eszköz, amely segítségével könnyedén hallgathat zenét a készülékre. Nem probléma, hanem kezeli a ki- és bekapcsolás, hangerő vagy az EQ és hanghatások.
Műszaki adatok:
Az általános teljesítmény:
320 W
Csatornák száma:
2.1
formátumok:
AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC
mélynyomó:
7 '
160 W
drótnélküli

felület:
Bluetooth
USB
HDMI
Anynet + (HDMI -CEC)
ARC (Audio Return Channel) HDMI-n keresztül
Digitális audio bemenet (optikai)

méretek:
Soundbar: 943 x 56 x 65 mm
Mélynyomó: 450 x 330 x 150 mm
súly:
Hangszóró: 1,7 kg
Mélynyomó: 6,8 kg
fogyasztás:
Stand-by: Hangszóró: 0,45 W mélynyomó: 0,45 W
Jellemző: Hangszóró: 28W, mélynyomó: 28 W
tartozékok:
távirányító
optikai kábel
akkumulátor
Tartozékok a falra szereléshez

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Kód:  WR614j7
Termékszám:  HW-J551/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10