Oldal frissítése

Samsung Grace Starter Kit

Samsung Grace Starter Kit

Már vettem egy új okostelefon Galaxy Note 7 a Samsung? Szükség van rá a legnagyobb szükség kiegészítő, amely soha nem fut le? Grace Set Starter Kit rendelkezik, akkor egy praktikus táska, a vezeték nélküli töltő és egyéb berendezések, amelyek nélkül egyszerűen nem lehet csinálni.

csomag tartalma

  • Hátlap átlátszó fedélen
  • vezeték nélküli töltő
  • síküveg
  • USB - micro USB kábel

Minden egy csomagban

Vezeték nélküli induktív állomás Qi-minősítéssel töltés stílust, anélkül, hogy állandóan dugó kábel. Továbbá úgy viselkedik, mint egy nagyon nagy és legpraktikusabb állni az új telefonon, így van, hogy nyomon követni az összes fogadott értesítések. Miután a site design egy nagyon jó cikket, amely időtlen gazdagítják olyan térben. Természetesen azt is kihasználják a fedél film a szélvédőre vagy USB - Micro USB kábel.

Kód:  SAAA0003
Termékszám:  ET-KN930ABEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10