Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung Gear Sport Blue

4,8 28 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Gear Sport Blue

Élvezd az aktív életmódot

Élj aktívan, egészségesen, és érezd jól magadat! A Smart Gear okosóra ebben kiváló társad lesz. Segít edzés közben, részletesen nyilvántartja eredményeidet, és megkönnyíti az egészséges étrend összeállítását. A számos fitnesz funkció mellett megjelenése is kivételes. 




Időtálló megjelenés

Válaszd a teljes eleganciát kifinomult fekete színben, vagy kápráztasd el környezetedett a mélykék óra csodálatos színeivel.  A Samsung Gear Sport okosóra megjelenése tökéletes összhangban van fantasztikus funkcióival. Nem csak a kemény edzés során ideális, hanem ugyanakkor eredeti módon fejezheted ki egyedi stílusodat.




Edzz stílusosan

Tűnj ki a tömegből az edzőteremben és a buliban is. Az óraszíjak széles választékával a Samsung Gear Sport okosóra kinézetét ízlésednek megfelelően személyre szabhatod. Időtálló eleganciára és klasszikus bőr zíjra vágysz? Az eredeti Premium Nato kivitelt akarod kipróbálni? Vagy aktív életmódodat szeretnéd hangsúlyozni a Hybrid Sport szíjjal? A termékskála igen széles, csak rajtad múlik, hogy melyiket választod.

* A szíjak külön kaphatók




A legjobb az egészségre

Mindig az egészség az első. Tartsd magadat formában, és most nem csak a sportra gondolunk. A Gear Sport segít abban, hogy ellenőrizhesd a bevitt és az elégetett kalória mennyiségét. A szervezeted megfelelő működéséről fontos információkat tudhatsz meg, mindez a csuklódon lesz. Elég egy pillantást vetned az óra kijelzőjére, és máris láthatod, hogy az étrendeden kell-e alakítanod, vagy növelned kell az edzéseid intenzitását.





Az úszás sem akadály

Élvezd a sportot korlátok nélkül! A Gear Sport okosórának az sem jelent problémát, ha az esőben futsz. Gond nélkül elmehetsz vele akár úszni, vagy merülni is. Vízálló kivitele lehetővé teszi, hogy akár 50 méterre is lemerülj anélkül, hogy elveszne a fitnesz funkciók követése, vagy teljesítményes részletes statisztikája.

* a Gear Sport 50 méterig vízálló, megfelel az ISO 22810:2010 szabványnak. Búvárkodáshoz nem alkalmas, és ne tedd ki nagy víznyomásnak. Használata előtt a vizes kezedet töröld szárazra.

** Eképzelhető, hogy a Speedo oOn for Gear Sport nem mindenhol érhető el


Okos tippek megfelelő időben

A Samsung Gear Sport okosórára minden helyzetben számíthatsz. Okosan felismeri, hogy éppen mikor kell megfelelő edzési tippet adnia. Amikor a repülőn ülsz, akkor figyelmeztet, hogy nyújtózz ki. De azt is észleli, amikor éppen autót vezetsz, és hagyja, hogy az útra figyelj.


Csak egy érintés

A Gear Sport bővelkedik a praktikus funkciókban, de kezelése még így is nagyon egyszerű. Ha egy üzenetre szeretnél válaszolni, akkor fordítsd el a funkciógyűrűt. Ha felfelé vagy lefelé suhintasz, akkor ellenőrizheted az akkumulátor állapotát, állíthatsz a hangerőn, és számos egyéb funkciót is elérhetsz.

* Az üzenetek fogadásához párosítsd okostelefonodat Bluetooth-on keresztül.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,2 "
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Szilikon
Tok színe Fekete
Tömeg 50 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák NFC, Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Szenzorok és hardver Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Mobil keresése, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 144 óra (6 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 72 óra (3 nap)
Tárhely kapacitása 4 GB
Kód:  SAAW0013t
Termékszám:  SM-R600NZBAXEZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05