Oldal frissítése

Samsung Gear IconX Fehér

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Samsung Gear IconX Fehér

A Samsung egy egyedülálló vezeték nélküli headsetek Gear IconX hogy érdeklődik első látásra. Hiába keressük őket, akkor fog vezetni - még egy milliméter kábelt. Jejich použití už nemůže být jednodušší – stačí je vložit do uší, čímž provedete jejich aktivaci. És nem kell foglalkozni bármilyen kábeles kapcsolat, vagy akár az rozmotáváním - csak hallgatni kedvenc zenéit. Ezen kívül vannak felszerelve beépített tároló, fitness tracker vagy mikrofon.

legfontosabb jellemzői

  • Ellenállás splash (P2i Nano Coating)
  • Beépített mikrofon minden hallgató
  • 4 gigabájt tárhelyet zene
  • Pulzusmérő, gyorsulásmérő, kapacitív érintőképernyő érzékelő
  • fitness funkció
  • Voice Guide
  • Bluetooth 4.1
  • töltőtok

Ideális képzési

Ezek az egyedülálló fejhallgató értékelik nem csak zenét hallgat, hanem a sportban. Integrált Fitness Tracker rögzíti az ön tevékenysége és tájékoztatást nyújt a sebesség, távolság, pulzus és elégetett kalóriát, anélkül, hogy készítsen egy mobiltelefon. Mért adatok ezután könnyedén szinkronizálható S Health alkalmazás. Amikor szinkronizál, akkor segíti a Bluetooth vezeték nélküli technológia 1.4 Voice Guide funkció azonnali hangos visszajelzést a képzés során és kivételes élmény, amikor zenét hallgat. 

Integrált memória és érintőképernyős vezérlés

Samsung Gear IconX is talán a legkisebb zenelejátszó a világon. Zene lejátszásához, akkor csak a fejhallgatót, semmi több. Ők még egy beépített memória 4 GB, ami elegendő hely tárolni mintegy 1000 zeneszámokat MP3 formátumban. Egy másik módja annak, hogy élvezze a kedvenc zenéit streaming a mobil telefon Bluetooth-on keresztül már említettük. Továbbá, ellenőrzés lejátszási lista kész érintéssel vagy mozgó vevő. Ezzel a kontroll, akkor is elfogadja vagy elutasítja hívásokat anélkül, hogy távolítsa el a telefont a zsebéből.

személyes fit

Fejhallgató Samsung Gear IconX úgy tervezték, hogy tartsa a helyén. Ezért szinte lehetetlen, hogy ha esik ki a füled. Mindezt tovább fokozza a három különböző méretű szilikon betétek (S, M, L), amelynek köszönhetően képes lesz választani az egyes felhasználók saját méretét, ami illik rá.
A csomag tartalmaz egy védőtok, hogy nem csak fejhallgatóra Samsung Gear IconX védi, hanem azt is, hogy fel van töltve. Minden alkalommal, amikor jön ki a házból fejhallgató mindig teljesen fel van töltve. A fejhallgató kompatibilis mobiltelefonok, különösen a Samsung Galaxy rendelkező Android 4.4 KitKat és a magasabb RAM és magasabb, mint 1,5 gigabájt 
További információk:
súly:
6,3 g (fejhallgató esetén)
52 g (Ház)
méretek:
18,9 × 26,0 mm / egész csomag: 92,0 x 35,3 mm
kapcsolat:
Bluetooth 4.1
memória:
4 GB-os belső memória / akár 1000 dal
érzékelők:
Pulzusmérő, gyorsulásmérő, kapacitív érintőképernyő érzékelő
elemek:
Fejhallgató 50 mAh / töltőről 320 mAh
hangszóró:
dinamikus meghajtó
kompatibilitás:
Android 4.4 / 1.5 GB RAM vagy több

Paraméterek

Kapacitás

Tárhely kapacitása 4 GB

Támogatott formátumok

Támogatott audio formátumok MP3

Csomag tartalma

Csomag tartalma Fülhallgató, Tok
Kód:  SAAA0307b
Termékszám:  SM-R150NZWAXEZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15