Oldal frissítése

Samsung Gear IconX Black

4,2 18 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Samsung Gear IconX Black

Engedd szabadjára kedvenc dalaidat

Kényeztesd magad az igazi szabadság érzésével, kedvenc dalaid hallgatása közben. A Gear IconX fejhallgatóval egyedülálló zenei élményben lesz részed, és mindehhez nincs szükséged semmilyen kábelre vagy okostelefon párosítására. A készülék ugyanis maga is képes zenét lejátszani a belső memóriájából, és támogatja lejátszási listák létrehozását különböző alkalmakhoz. A telefonnal való összekapcsolás sem szükséges, ugyanis a Gear IconX használható vezeték nélküli fülhallgatóként a telefonhoz csatlakoztatva, Bluetooth-on keresztül. 

* A belső memória hasznos kapacitása 3,4 GB vagy 1000 zeneszám.

** Fejhallgató az Android 4.4-s vagy újabb eszközökkel kompatibilis, valamint legalább 1,5 GB RAM-mal rendelkeznek. A Galaxy telefonok tulajdonosai feltölthetnek zenéket a Gear IconX fülhallgatójukra a készülékeikről, vagy egy PC-ről USB-kábel segítségével. Akiknek más telefonjuk van, egy USB-kábel segítségével tudnak zenét feltölteni egy PC-ről.




Elég csak egy kattintás

Az intelligens fülhallgatón minden funkció irányítható egy ujjal, és okostelefon használata nélkül is. Különböző érintések és azok kombinálásával praktikusan és kényelmesen beállíthatod, amire szükséged van. 




A személyi edződ

Legyél még lendületesebb sportolás közben egy egyedi társsal, a Gear IconX fejhallgató formájában, amiben futó és gyalogló beépített funkció van. A fülhallgató az edződdé válik, aki sportolás közben tájékoztatni fog téged. Automatikusan rögzíti a teljesítményedet és részletes statisztikát készít a távolságról, az időről és az elégetett kalóriákról. Magától értetődő, hogy egyszerűen szinkronizálható az S Health telefonos applikációval.

* A séta vagy futás automatikus követését az aktivitás 10 perce után lehet használni.




Sportos és stílusos

A zenehallgatás még intenzív sportolás közben is teljes kényelmben zajlik. Az, hogy vezeték nélküli, és az elegánsan ergonómikus kialakítás a Gear IconX fejhallgatót a tornaterem megbízható partnerévé teszi, ugyanakkor stílusos kiegészítő a városban is. Soha nem fog zavarni, mindig kiváló minőségű zenehallgatási élményét nyújt.




Órákon át kitart

A Samsung Gear IconX fejhallgató nagy teljesítményű akkumulátora kitart még hosszú, erőteljes edzéseken is. Teljes kapacitással képes a zenei listádról akár hét órát is lejátszani, feltöltéshez csak helyezd vissza a tokjába. Ezen kívül támogatja a gyors töltés technológiát, amivel egy óra zenehallgatásra elegendő energiát kaphatsz akár a tornateremben is, mindössze tíz perc töltés után.

* Az akkumulátor élettartama és a töltési idő változhat a használat függvényében.




Hang a saját ízlésed szerint

Élvezd a zenét, amit teljesen az irányításod alatt tarthatsz. A Gear IconX kiváló minőségű audióval és számos, a hallgatási élményt javító funkcióval rendelkezik például egy motiváló dal lejátszásához sportolás közben, de élvezheted kedvenc tónusaidat normál zenehallgatás mellett is. A fülhallgató optimált a mély basszusok reprodukálására, és egy speciális Samsung codec-kel folyamatosan kiváló hangminőséget biztosít még nagy hangerőn is.


Paraméterek

Kapacitás

Tárhely kapacitása 4 GB

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 82 mAh
Lejátszási idő - zene 7 óra

Méret & súly

Tömeg 8 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Fülhallgató

Szín

Szín Fekete
Kód:  SAAA0307g
Termékszám:  SM-R140NZKAXEZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10