Oldal frissítése

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512 GB zöld

4,6 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512 GB zöld

A jövő már a zsebedben, összehajtva

A legújabb technológiák és a végeláthatatlan innovációk tökéletes kombinációja - ez a Samsung Galaxy Z Fold3 5G okostelefon. Készíts fotókat teljesen új szemszögből az öt kamerával és a Flex üzemmóddal. Tapasztald meg az 5G hálózat csúcssebességét. Ismerd meg a játék egy teljesen új dimenzióját a nagyszerű teljesítménnyel vagy a multitaskingot a Split Screen View funkcióval. Mindezt a két 120 Hz-es, 6,2"-es külső és 7,6"-es fő kijelzőn a népszerű S Pen legújabb kiadásának támogatásával. Minden, amire valahaigényt tartottál egy mobiltelefonban, és még annál is sokkal több, mostantól kényelmesen elfér a zsebedben.

A Samsung Galaxy Z Fold3 5G a dizájn és a tartósság ötvözete

A Galaxy Z Fold3 5G okostelefon luxus formatervezése nem akadályozta meg a Samsung márkát abban, hogy a maximális védelemmel lássa el a készüléket. A külső kijelző illetve a hátlap a Galaxy Z sorozat legerősebb üvegének védelmét, azaz a Corning Gorilla Glass Victus védelmét élvezi. Intenzív esés tesztelésnek vetették alá 2 méteres magasságból, emellett fejlett karcállóság jellemzi. Ezáltal valóban hosszú ideig élvezheted a Samsung Galaxy Z Fold3 5G futurisztikus megjelenését az elérhető színekben.

A Samsung Galaxy Z Fold3 5G kihajtható zsebmoziként szolgál

Az elkészített tartalmak szinte ragyognak a 22,5 : 18-as képarányú, nagy méretű 7,6"-os AMOLED kijelzőn. Egyedülálló technológiájával számíthatsz a nagyszerű képminőségre kristálytiszta színekkel, és a 120 Hz-es frekvencia simaságára és nagy kontrasztjára. Azonban ez még nem minden - amikor a Samsung Galaxy Z Fold3 5G kijelzője felvillan, a kijelző alatt található szelfikamera varázsütésre eltűnik, így csupán a tökéletes kijelzőt láthatod a zavartalan megtekintés élményéért.

Írás, rajzolás és vezérlés új szemszögből

A népszerű S Pen érintőceruza megérkezett a Samsung Galaxy Z Fold3 5G összehajtható telefonhoz is, amelynek hála több szuper funkciót kombinálhatsz egyszerre. A különleges kiadású S Pen a teljesen természetes gépelés érzését kínálja intuitív vezérléssel, a szövegek precíz kiválasztásával és természetesen a kreatív önkifejezés lehetőségével a Samsung Galaxy Z Fold3 5G készüléken. Emellett Flex módban több különböző részre oszthatod fel a kijelzőt, például az egyik részén megtekinthetsz egy oktatóvideót afestésről, míg a kijelző másik részén alkothatsz. Az S Pen érintőceruzát a Samsung Galaxy Z Fold3 5G telefon készlete nem tartalmazza, az külön megvásárolható.

Tökéletesen sima játék és multitasking

Tedd még jobbá a játék élményét a tökéletesen sima, 120 Hz-es frissítési frekvenciájú kijelzőn. Az 5 nm-es processzorral együtt bosszantó laggolás vagy a kép töredezése nélkül merülhetsz el a kedvenc játékaidban. Teljes mértékben átadhatod magadat az akciónak és megszerezheted a jól kiérdemelt győzelmet - vagy szenteld a teljes figyelmed a multitaskingnak, amely gyerekjáték a ezüst színű Samsung Galaxy Z Fold3 5G okostelefon számára.

A Samsung Galaxy Z Fold3 5G okostelefon nem riad vissza a víztől

A Samsung Galaxy Z Fold3 5G telefon mostantól könnyedén veled tart szinte bárhová. A világ legelső összehajtható okostelefonjaként az IPX8 szabvány szerinti ellenállás jellemzi a vízzel szemben, amelynek hála 30 percig bírja a maximum 1,5 méteres vízbe merítést. Ezáltal nem okoz gondot számára a váratlan eső, az intenzív sportolás vagy a véletlen vízzel való érintkezés.

A legerősebb alumínium váz

A Samsung összehajtható mobiltelefon tömege alacsony, azonban a lehető legellenállóbb Armor Aluminium Frame alumínium házzal készült. Hatékony védelmet nyújt a telefon belső komponenseinek és a hajlítást végző elemnek. Koncentrálj maximálisan a készülék által megjelenített tartalmakra, hiszen az mindig biztonságban lesz a kezedben.

A Samsung Galaxy Z Fold3 5G okostelefon még rugalmasabb képernyővel rendelkezik

Az előző modellekhez képest a fő kijelző akár 80%-kal magasabb ellenállással bír. Ezt a továbbfejlesztett Ultra Thin Glass üveg biztosítja, amely több rétegből áll, ezt egészíti ki egy további panel réteg illetve egy védőfólia. Számíthatsz a Samsung Galaxy Z Fold3 5G készülék hosszú élettartamára, a telefon kényelmes összehajtására illetve a minden eddiginél jobb biztonságra.

Fedezz fel új nézőpontokat az 5 kamerával

Az öt minőségi kamerával bármilyen alkalomra készen állsz. A Samsung Galaxy Z Fold3 5G okostelefon rendelkezik egy 12 Mpx-es ultraszéles látószögű és egy szintén 12 Mpx-es klasszikus kamerával, egy 12 Mpx-es telefotó lencsével és 2 előlapi kamerával - 10 Mpx-es kamera kívül illetve 4 Mpx-es belül, utóbbi a kijelző alatt rejtőzik. Engedd szabadjára a fantáziádat és készíts kreatív fotókat a mindennapokról, fotózz eredeti szelfikeret vagy panorámafotókat az utazás során, vagy használd a Flex üzemmódot és készítsvideót a barátaidnak és a követőidnek. Bármit is találj ki, a Samsung Galaxy Z Fold3 5G telefon páratlan felszereltséget kínál a megvalósításhoz.


Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 7,6"
Kijelző felbontása 2208 × 1768
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Single + eSIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 12 Mpx
Előlapi kamera felbontása 10 Mpx
Megjelenés éve 2021

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, MMS támogatás, OTG, Asztali mód (Samsung Dex)

Konstrukció és szín

Kialakítás Hajlítható
Magasság 158,2 mm
Szélesség 128,2 mm
Mélység 6,4 mm
Súly 271 g
Szín Zöld

Kijelző

Kijelző mérete 7,6 " (19,3 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, HDR10+, Adaptív frekvencia
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 373 PPI
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 12 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 12 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2,4
Széles látószögű kamera felbontása 12 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 10 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximális fényerő f/1,8
Képstabilizálás Optikai
Optikai zoom
Maximum videó felbontás 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 25 W
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény 11 W
Fordított töltés max. teljesítménye 4,5 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 12 GB
Belső memória 512 GB
Memóriakártya típusa Nem támogatja
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 888
Grafikus gyorsító Adreno 660

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS, UWB
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Internetes hívás VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Közelségérzékelő, Barométer

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 11
Felhasználói felület Samsung One UI

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy Z Fold3 5G

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM) Samsung Knox
Kód:  HSAMO0221c3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05