Oldal frissítése

Samsung Galaxy Z Flip4

4,5 31 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Samsung Galaxy Z Flip4

Ez a fejlett SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G és Galaxy Z Fold4 5G mobiltelefon szerves részét képezi a smarta hajlítható telefonok táborának. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat rögzíteni. 2 kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. A mobiltelefon 6,7" -es kijelzővel van ellátva, melyet a nagy telefonok rajongói örömmel fogadnak majd. Belül single + eSIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor gondoskodik. 12 GB RAM-mal gazdálkodik. A megfelelő energiát a tartós, 4400 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. A mobiltelefon rendelkezik vezeték nélküli töltéssel, így nem lesz többé gond a bosszantó kábelekkel. Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IPX8 mértékű védelmi fokozattal van ellátva. Eme Samsung mobiltelefon 2022 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip4 ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip4 ...

Samsung Galaxy Z Flip4 mobiltelefon alapvető jellemzői

  • Ezen Samsung okostelefon 6,7" méretű képernyővel van szerelve
  • A rendszer problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
  • A kellő energiát az erős, 4400 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefon rendelkezik praktikus vezeték nélküli töltéssel
  • Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C
  • Szerkezete ellenáll a víznek az IPX8 szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 12 Mpx
  • A hátlapon 2 kamera kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,7"méretű képernyővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • A képernyő 1200 Nits fényerőre képes
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és Samsung One UI felhasználói felület működteti
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya részére is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 4400 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Stylus funkcióval

Eme Samsung telefonnak a kijelzőjét nagy élmény lesz nézni

Felejthetetlen lesz majd minden momentum, amit ezzel a csodás Samsung telefon használatával töltünk el, mivel 6,7" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2640 × 1080 felbontással rendelkezik, tökéletes minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel látják el, amely megvédi a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől. A HDR 10+ formátum az egyik legkifinomultabb technológia, amelynek köszönhetően minden jelenet gyönyörűen rajzolódik ki. Annak érdekében, hogy a kijelző jobban olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Eme Samsung mobiltelefon 1200 Nits fényerővel rendelkezik, amely közvetlen napfényben is tiszta és jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip4 ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip4 ...

Örökíts meg minden fontos eseményt

A telefonnal történő fényképezés alapvető részét képezi a két hátoldali kamera. Ez a nagyszerű Samsung mobiltelefon rendelkezik 12Mpx felbontású hátsó kamerával, 10Mpx-es teleobjektívvel, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívnek köszönhetően közeli képet készíthetünk a távoli dolgokról. Ez kimondottan jól jöhet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 3× optikai zoom-ra képes. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű felvételeket tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Ezen Samsung okostelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Az éles képek rögzítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizálás funkciónak. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket.

Kellemes meglepetés lesz a telefon akkumulátora

Ezen kitartó Samsung mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4400 mAh, biztosítja a használatot akár a második nap végéig. Rendelkezik gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 25 W, és gyors vezeték nélküli töltéssel, melynek maximális teljesítménye 11 W. Ez a tartós Samsung okostelefon elégséges akkumulátorkapacitással rendelkezik ahhoz, hogy áramforrásként használjuk egyéb készülékek, például más okostelefonok, fülhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Ezáltal powerbank-ként funkcionálhat más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés maximális teljesítménye 4,5 W. Feltöltésére USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip4 ...

Ezen Samsung mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt biztosít

A nagyszerű Samsung mobiltelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 12, Samsung One UI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. Olyan hozzáadott mobil szolgáltatással lesz teljes a kép, mint a népszerű Google Mobile Services, amellyel további szolgáltatásokhoz kapunk hozzáférést, mint például a keresések, zenék, térképek, fotók és így tovább. 12 GB RAM-mal rendelkezik, amely könnyedén kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot.

Ez a modern Samsung okostelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ennek köszönhetően, a hitelkártya használata nélkül, érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben a mobilunkkal. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológiának köszönhetően, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer nyújtja a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely nélkülözhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat. A mobiltelefon képes hívásokat kezdeményezni az interneten, amely a kommunikáció olyan formája, amikor is a hívások a hagyományos telefonhálózat helyett az interneten zajlanak. VoLTE segítségével kommunikál.

Mindig jól jönnek a praktikus funkciók

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű Samsung mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen pillantás, hála a biometrikus arcfelismerésnek. Az okostelefonon azonban ujjlenyomat olvasó is található. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia térhangzást nyújt több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és valósághűbb lesz. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. Az OTG funkció használható az okostelefonon, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. Változtasd telefonod asztali PC-vé a Samsung Desktop Experience segítségével. Csatlakoztass egy külső monitort, egeret vagy billentyűzetet, és olyan érzetet kelt, mint egy hagyományos számítógép. A barométer figyeli a légköri nyomást, és magasságmeghatározásra, illetve meteorológiai alkalmazásokhoz használható. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő, közelségérzékelő és barométer

Tartozékok a csomagban:

töltőkábel

Méretei:

155,1 × 71,9 × 6,3 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

263 g

Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,7", 7,6"
Kijelző felbontása 2176 × 1812, 2640 × 1080
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Single + eSIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 12 Mpx, 50 Mpx
Előlapi kamera felbontása 4 Mpx, 10 Mpx
Megjelenés éve 2022

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Arcfeloldás, Fordított vezeték nélküli töltés, MMS támogatás, OTG, Asztali mód (Samsung Dex), Stylus, Dolby Atmos

Konstrukció és szín

Kialakítás Hajlítható
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IPX8
Gorilla Glass verziója Victus+
Magasság 155,1 mm, 165,2 mm
Szélesség 71,9 mm, 130,1 mm
Mélység 6,3 mm, 6,9 mm
Súly 187 g, 263 g
Szín Aranyszínű, Szürke, Kék, Zöld, Lila

Kijelző

Kijelző mérete 6,7 " (17,02 cm), 7,6 " (19,3 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, HDR10+
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 374 PPI, 425 PPI
Kijelző fényereje 1 200 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív
Hátlapi kamerák száma 2 ×, 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×, 2 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 12 Mpx, 50 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 10 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2,4
Széles látószögű kamera felbontása 12 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 4 Mpx, 10 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/1,8, f/2,4
Második elülső kamera felbontása 10 Mpx
A második elülső kamera fényereje f/2,2
Maximális fényerő f/1,8
Képstabilizálás Optikai
Optikai zoom
Maximum videó felbontás 7680 × 4320 (8K Ultra HD), 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása 3 700 mAh, 4 400 mAh
Töltési teljesítmény 25 W
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény 10 W, 11 W
Fordított töltés max. teljesítménye 4,5 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 8 GB, 12 GB
Belső memória 128 GB, 256 GB
Memóriakártya típusa Nem támogatja
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 3,19 GHz (3 190 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1
Grafikus gyorsító Adreno 730

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus eSIM
Bluetooth hatótávolság 5.2
Internetes hívás VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 12
Felhasználói felület Samsung One UI

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy Z Flip4 5G, Galaxy Z Fold4 5G

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM) Samsung Knox

Modellsorozat

Kód:  SAMO0240ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10