Oldal frissítése

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm - fekete

119 990 Ft

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm - fekete

A Samsung Galaxy Watch6 Classic a klasszikus eleganciát ötvözi a népszerű forgó kerettel

Több hely kompromisszumok nélkül

Élvezd a nagyobb helyet minden egyes érintéshez kompromisszumok nélkül a Galaxy Watch6 Classic okosórával! A 20%-kal nagyobb kijelző és a 15%-kal kisebb keret nagy felületet nyújt az ujjaidnak, és garantálja, hogy az óra jól nézzen ki a csuklódon. A Samsung Galaxy Watch6 Classic okosóra kitartó társad lehet, amelyet az IP68 védettséggel készült, ellenálló zafírkristálynak köszönhetően nem zavarnak meg az ütődések vagy a víz.

A Samsung Galaxy Watch6 Classic órával a munkából egyenesen az edzőterembe mehetsz

Az intuitív szíjváltó rendszerrel egyetlen kattintással változtathatod meg a stílusodat! A stílusos Samsung Galaxy Watch6 Classic órával könnyedén tudhatod le a megbeszéléseidet, majd azonnal a személyi edződdé válik a sportban nyújtott csúcsteljesítmény érdekében.

A Samsung Galaxy Watch6 Classic figyelemre méltó teljesítményével nyűgöz le

Az elődjeihez képest 18%-kal megnövelt processzorral azonnal kéznél vannak az alkalmazásai. A Galaxy Watch6 Classic okosóra finomhangolt platformjával percről percre többet végezhetsz, és a készülék azonnal reagál minden parancsodra. A Samsung Galaxy okosóra tökéletes teljesítménye a szokatlan forgó kerettel kombinálva azonnal lenyűgöz, és minden helyzetben előnyt biztosít.

Töltsd fel az akkumulátort rekordidő alatt

Akár 45%-os akkumulátor kapacitás 30 perc alatt - a szupergyors töltésnek köszönhetően a Samsung Galaxy Watch6 Classic okosóra azonnal rendelkezésre áll, és készen áll sportteljesítményeid rögzítésére, valamint a jól megérdemelt pihenés pillanataiban is szórakoztat. Az akár 40 órás akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően a Galaxy Watch6 Classic órát napközben sem kell majd levenned a csuklódról!

Készíts magadról képet akció közben

Nyisd meg a fényképezés új dimenzióját, ha órádat összekapcsolod a Galaxy Z Fold5 és más Galaxy okostelefonokkal! Flex üzemmódban még szebb felvételeket készíthetsz a távkioldó funkcióval, amellyel tökéletesen összehangolt fényképeket és videókat örökíthetsz meg a csuklód egyetlen érintésével. A telefon nagyobb kijelzőjén viszont élvezni fogod az órádról gyűjtött pontos egészségügyi információkat.

Frissebb reggelek jobb alváselemzéssel

Lépj a pihenés kulisszái mögé egy még mélyebb alváselemzéssel! A Samsung Galaxy Watch6 Classic okosóra statisztikáit könnyedén átültetheted a gyakorlatba a Sleep Coaching alkalmazással, így azonnal elkezdheted az egészséges szokások kialakítását, amelyek javítják alvásminőségedet. Frissnek és kipihentnek fogod érezni magad az egyszerű alvó üzemmódba kapcsolással is, amely a pulzusmérő LED zöld fényét láthatatlan infravörösre váltja, csökkenti a fényerőt és kikapcsolja a riasztásokat. A szövetszíj kiemeli az abszolút kényelem érzését, és biztosítja, hogy kivételesen nyugodtan és zavartalanul élvezhesd a pihenést a Galaxy Watch6 Classic órával.

Nyomon követés számolás nélkül

A Samsung Galaxy Watch6 Classic okosóra a Natural Cycles vállalat Cycle Tracking funkciójával tartja szemmel a ciklusodat, amely feldolgozza az alvás közben mért bőrhőmérsékleti adatokat. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan megjósolhasd, mikor kezdődik a menstruációd és más ciklusaid, így megbízhatóan tervezheted és élvezheted minden napodat aggodalmak nélkül.

A Samsung Galaxy Watch6 Classic okosórával odafigyelhetsz a szívedre

Élj a szíved ritmusára a beépített PPG-érzékelővel, amely rendszeresen méri a pulzusszámodat és figyelemmel kíséri az egészségedet! Ha a pulzusszámod túl magas vagy alacsony, a Galaxy Watch6 Classic figyelmeztetést küld, és lehetőséget ad arra, hogy időben reagálj. Értesít arról is, ha szabálytalan szívritmust észlel, és javaslatot tesz egy EKG elvégzésére. Koncentrálj a napodra azzal a nyugalommal, hogy a Samsung Galaxy Watch6 Classic okosóra segítségével mindig irányítás alatt tarthatod a tested.

A Samsung Galaxy Watch6 Classic kihívások elé állítja a tested

Személyre szabott képet kaphatsz fittségedről és ideális pulzusszámodról, vagy beállíthatod saját céljaidat a leghatékonyabb edzés érdekében! A sportolással világosan láthatod, hogyan teljesítesz a zsírégetés, a kardió vagy a nagy intenzitású edzés során. A Samsung Galaxy Watch6 Classic okosórával tudni fogod, ha az ideális HR-zónán kívül vagy, így bármikor módosíthatod az erőfeszítéseidet, hogy egy csepp izzadságod se vesszen kárba.

Kövesd nyomon a fejlődésedet a csúcs fittségig

A Galaxy Watch6 Classic okosórával mindig van okod az ünneplésre, mivel egyértelműen rögzíti a fejlődésedet és a rendkívüli edzéseredményeidet. Válassz 90 különböző gyakorlat közül, vagy hozd létre könnyedén saját edzésprogramodat, így pontosan láthatod, hogy milyen tevékenységet végzel minden nap. A Samsung Galaxy Watch6 Classic okosóra intelligens érzékeléssel rendelkezik a kiválasztott edzésekhez. Megkönnyíti az életedet azzal, hogy futás, gyaloglás és most már kerékpározás közben is automatikusan átvált a bemelegítő üzemmódból a teljes sportteljesítményre.

Magabiztosság minden helyzetben

A kibővített kollekció egyik szíjával az utolsó részletig finomhangolhatod órája megjelenését! A kényelmes és az elegáns között, a megfelelő szíjjal a Galaxy Watch6 Classic tökéletesen illeszkedik, és minden alkalommal jól fog mutatni a kezeden. A számlapokat is egyszerűen testre szabhatod, hogy kifejezd a személyiségedet, miközben gyorsan hozzáférhetsz kedvenc alkalmazásaidhoz.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés Uniszex
Operációs rendszer kompatibilitás Android
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 12.0, Android 13.0

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,3 "
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Zafír

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 43 mm
Tok anyaga Rozsdamentes acél
Tok színe Fekete
Vízállóság 50 m (5 ATM)
Standard ellenállás MIL-STD 810G
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 59 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák NFC, Bluetooth, WiFi, GPS
NFC fizetési típus Google Pay
Szenzorok és hardver Oximéter, Barométer, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Úszás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Pulzus zónák, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Vérnyomás mérés, EKG, Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Stressz-szint mérése, Menstruációs ciklus nyomon követése, Horkolás észlelése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Zenelejátszó az órában, Always On Display, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Esés érzékelő, SOS gomb, Vezeték nélküli töltés
Hely és útvonal követése GPS használat
Hangsegéd Bixby

Értesítések és hívások

Telefonálás Az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül)
Értesítés a telefonról Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail
Üzenetek Előre beállított válaszok az üzenetekre

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol
Felület nyelve Cseh, Angol

Szíj

Strap colour Fekete
Szíj anyaga Műbőr
Cserélhető pánt IGEN
Csatlakoztatás típusa 20mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 40 óra (1,67 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 24 óra (1 nap)
Tárhely kapacitása 16 GB

A csomag része

Csomag része Töltőkábel

Márka/modell

Márka Samsung
Modellsorozat Galaxy Watch 6 Classic
Modell 43 mm
Kód:  HUSaGW06c3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SM-R950NZKAEUE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15