Oldal frissítése

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G

Ingyenes
szállítás boltjainkba
577 090 Ft

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G

Ez a célszerű SAMSUNG Galaxy Tab S9 Ultra tablet megbízható segítőd lesz, amivel több dolgot is könnyedén elvégezhetsz. Segítségével nyomon követheted az interneten zajló eseményeket, videókat rögzíthetsz és fényképeket készíthetsz, de alkalmazásokat is futtathatsz vagy játszhatsz rajta. A tablet 14,6" méretű képernyővel van ellátva, amely hasznos munkához vagy tanulmányi célokra. A játékok és a filmek rajongói is szeretni fogják. 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor biztosítja a rendszer megfelekő működését. A RAM mérete 16 GB. A működéshez szükséges energiát 11200 mAh. USB-C csatlakozóval látták el. A szóban forgó tablet vízálló, így a mindennapi életben is megbirkózik a nehéz helyzetekkel. IP68 védettségi foknak megfelelő védelmet élvez. Ez a tablet a nagyszerű Samsung Galaxy Tab sorozathoz tartozik.

Tablet Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G ...
Tablet Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G ...

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G tablet - lényeges jellemzők

  • Élvezd az audiovizuális tartalmakat eme Samsung tablet segítségével!
  • 8magos processzor vezérli az összes műveletet és funkciót
  • A rendszermemória kapacitása 16 GB
  • 14,6" kijelzővel rendelkezik
  • USB-C csatlakozót kínál
  • Vízálló
  • IP68 védelmi besorolású
  • A praktikus Samsung Galaxy Tab sorozatú
  • A hátsó kamera felbontása 13 Mpx
  • A tabletet egy akkumulátor látja el energiával, amelynek kapacitása 11200 mAh
  • 45 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel rendelkezik
  • A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített Adreno 740 grafikus chipet tartalmaz
  • A belső tárhely max. 1024 GB méretű Micro SD memóriakártya használatával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal
  • A tablet helyet biztosít egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és eSIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 5G, 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja a weboldalak elérését, e-mailek küldését, multimédiás tartalmak, alkalmazások és még sok minden más használatát

Élvezd a nyaralási fotókat!

Fotózáshoz a tablet 13Mpx felbontású főkamerát és 12Mpx szelfikamerát tartalmaz. Ezen Samsung tablettel 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontású videók készíthetők. A kiegészítő LED háttérvilágítás jól jön, ha gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat. Ez a funkció jól jön este, éjszaka, rosszul megvilágított helyszíneken, vagy amikor jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. Az optikai zoom funkció távoli témák fényképezését teszi lehetővé, amely lehetővé teszi a kép nagyítását és a kívánt részletek elérését. A fénykép expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen Samsung tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,2, míg az elülső kamera fényereje f/2,4. Ezáltal kisebb mélységélesség érhető el, amellyel a témára lehet fókuszálni és a hátteret elmosni. 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps és 1080p (Full HD) 30fps fotófelbontásra számíthatsz.

A tablet akkumulátora elegendő üzemidőt kínál

Ezen Samsung tablet 11200 mAh kapacitású akkumulátorral üzemel. 45 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel van felszerelve. A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített Adreno 740 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítménnyel rendelkezik a szükséges multimédiás tartalom kezeléséhez.

A nagyszerű Samsung tablet tisztességes memóriát kínál

Ezen Samsung tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer biztosítja. Az Android híres a nyitottságáról és a programok és alkalmazások sokszínűségéről. A tablet rendszermemóriája 16 GB méretű, amely 3D-s játékokat és virtuális valóságot is képes működtetni. Ha a tablet memóriája mégsem lenne elegendő a számodra, bővítheted azt egy 1024 GB maximális méretű Micro SD típusú memóriakártyával.

Ez az előnyös Samsung tablet többféle kommunikációs lehetőséget tesz lehetővé

WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot szeretteiddel. A WiFi-képes mobileszköz lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent olyan helyeken, ahol van elérhető jel. A Bluetooth technológia használata lehetővé teszi a vezeték nélküli adatátvitelt a különböző eszközök között, ami javítja a kommunikációt és lehetővé teszi az adatmegosztást kábel használata nélkül. A GPS lehetővé teszi az eszközök pontos helyének meghatározását a műholdak jelzései alapján. Ez a technológia lehetővé teszi a tablet számára a pontos földrajzi helyadatok megszerzését, amely hasznos a térképhasználathoz, navigációhoz, útvonalnaplózáshoz, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz. A tablet helyet biztosít egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és eSIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 5G, 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internetes tartalmak böngészését e-mailek küldését és fogadását és még sok mást, és a nagy fájlok letöltése, a streaming szolgáltatásokon való tartalomnézés vagy a videohívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé válik.

Értékelni fogod a praktikus funkciókat

Élvezd mindennapjaidat ezzel a hasznos Samsung tablettel! A környezettel való interakció segítésére kétségtelenül örülni fogsz olyan praktikus érzékelők jelenlétének, mint a remek mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő és ujjlenyomat olvasó. Az ujjlenyomat-felismerés feloldja a tabletet, amint megérinted. A városokban vagy utazás közben való navigáláshoz a digitális iránytű funkcióval könnyen eligazodhatsz. A tablet giroszkóppal van felszerelve, amely érzékeli a készülék helyzetét, és automatikusan elforgatja a képernyőt az optimális felhasználói élmény érdekében. Fényérzékelőt tartalmaz, amely elemzi a környezeti fényszintet, majd beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot biztosít, miközben sötét környezetben a fényerő csökkentésével automatikusan spórol az akkumulátor energiájával.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő és ujjlenyomat olvasó

A csomag tartalma:

töltőkábel és stylus

Méret:

326,4 × 208,6 × 5,5 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

737 g

Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kijelző

Kijelző mérete 14,6 " (37,08 cm)
Felbontás - pixel QHD 2960 × 1848
Kijelző technológia AMOLED

Tárhely

RAM mérete 12 GB (12 288 MB), 16 GB (16 384 MB)
Tárhely kapacitás 512 GB, 1 024 GB
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 1 024 GB (1 048 576 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth, GPS
Támogatott mobilhálózatok 5G, 4G/LTE, 3G
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus eSIM

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő, Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő, Ujjlenyomat olvasó

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 13 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,4
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
Grafikus chip Adreno 740

Egyéb tulajdonságok

Funkciók Gyorstöltés, Vízálló

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 13

Konstrukció és szín

Magasság 326,4 mm (32,64 cm)
Szélesség 208,6 mm (20,86 cm)
Mélység 5,5 mm (0,55 cm)
Tömeg 737 g (0,74 kg)
Szín Szürke

Csomag tartalma

Csomag tartalma Töltőkábel, Stylus

Sorozat

Tablet sorozat Samsung Galaxy Tab

Márka/modellek

Tablet márka SAMSUNG
Tablet modell Galaxy Tab S9 Ultra
Kód:  SATA1031ax
Jótállás: 36 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15