Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite WiFi - kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Tab S6 Lite WiFi - kék


Jegyzetek készítésére készült

Ismerd meg az új Galaxy Tab S6 Lite készülékét. Lenyűgöz csodálatosan szép és nagy méretű, 10,4"-es kijelzőjével illetve kompakt és könnyű házával. A hozzátartozó S Pen segítségével ideális jegyzetek készítésére, rajzolásra és dokumentumokkal történő munkavégzésre is. A modern One UI 2 felhasználói felülettel érkező Android rendszer gondoskodik a tökéletes átláthatóságról és a kényelemről.

Jól hordozható és stílusos

A Galaxy Tab S6 Lite magával ragad remek megjelenésével, és akkor is, ha megérinted. Elegáns színváltozat és minimalista stílusú fém unibody formatervezés jellemzi. Amikor felveszed a kezedbe a Samsung Galaxy Tab S6 Lite tabletet, el sem hiszed majd, hogy mennyire hihetetlenül karcsú, könnyű és kompakt a készülék. Kényelmesen elfér egy kisebb táskában vagy akár egy kézitáskában is.

Praktikus S Pen toll

Legyen szó akár jegyzetek készítéséről, egy gyors vázlat megrajzolásáról vagy dokumentumok szerkesztéséről, az S Pen segítségével mindig kifogástalanul végezheted el a teendőidet. Nagyon kellemes a fogása és hihetetlenül érzékeny a nyomásra, természetesen és kényelmesen működik. Egy mágnessel csatlakozik a Samsung Galaxy Tab S6 Lite tablethez, így soha nem fogod elveszíteni. Emellett lehetőséged van egy praktikus tok megvásárlására is, amelyet kifejezetten a tollnak kialakított hellyel készítenek.

A tanulótársad is lehet

Az S Pen tollnak köszönhetően egész évben rendezetten lehetnek a jegyzeteid. A gyorsan megírt feljegyzéseket pedig különféle színekkel különböztetheted meg egymástól. Sőt, még címkékkel is elláthatod a feljegyzéseidet, így mindig megtalálod majd amit éppen keresel. Többé már nincs szükség különálló szövegmagyarázat készítésére a PDF számára - hiszen beleírhatsz közvetlenül a dokumentumokba. Amikor eljön a vizsgaidőszak, garantáltan fel leszel készülve.

Élvezd a saját mozidat

A filmek, sorozatok és videók egyaránt elbűvölően jól mutatnak a 10,4" kijelzőn. Ezt egészíti ki a 3D páratlan hangzással ellátott kettős hangszóró, így tökéletesen kiélvezheted a multimédiás tartalmakat, akár még fülhallgató nélkül is. Szinte úgy érzed majd magadat, mint a moziban.

Kiváló teljesítmény és üzemidő

Használd ki a stabil és gyors kapcsolódás előnyeit a Wi-Fi vagy az LTE hálózatokon. Biztonságosan tárolhatod a kedvenc tartalmaidat is - Mikro-SD memóriakártyával bővítheted a tárhelyet. A készülék másik előnye, hogy még igazán aktív használat esetén is számíthatsz az akkumulátorra; a tablet egyszerűen nem fogy ki az energiából.

Kezeld a telefonodról érkező hívásokat és üzeneteket 

Amennyiben Galaxy okostelefonnal rendelkezel, úgy intelligens módon összekapcsolhatod azt a Tab S6 Lite készülékével és kezelheted rajta a bejövő hívásokat és SMS üzeneteket. Így tehát mindig elérhető és naprakész leszel még akkor is, amikor a telefonod éppen nincs nálad. A legelső párosítást követően már csak egyetlen érintésre lesz szükséged a kapcsolódáshoz.

Samsung Knox - precíz többrétegű biztonság

Az adataid biztonságban vannak. A Galaxy Tab S6 Lite tabletet a Samsung Knox többrétegű biztonsági rendszer védi, amely még a hardveres szinteken is megfigyeli a készüléket.

Kíméld a szemedet és az akkumulátort is

A One UI 2 többek között az opcionális Sötét üzemmódot is magában foglalja. Minél kevésbé világít a kijelző, annál kevésbé terheli meg a szemeidet, amelyet igazán nagyra értékelhetsz főleg este, lefekvés előtt. Továbbá a Sötét üzemmód kíméli az akkumulátort is, így ha az üzemmód elnyerte a tetszésedet, akár egész nap használhatod.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kijelző

Kijelző mérete 10,4 " (26,42 cm)
Felbontás - pixel Full HD 2000 × 1200

Tárhely

RAM mérete 4 GB (4 096 MB)
Tárhely kapacitás 64 GB
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 1 024 GB (1 048 576 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth, GPS

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Giroszkóp

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 5 Mpx
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 30fps
Kamera funkciói Vaku

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Exynos 9611
Grafikus chip Mali-G72 MP3

Software

Operációs rendszer Google Android

Konstrukció és szín

Magasság 244,5 mm (24,45 cm)
Szélesség 154,3 mm (15,43 cm)
Mélység 7 mm (0,7 cm)
Tömeg 465 g (0,47 kg)
Szín Kék

Sorozat

Tablet sorozat Samsung Galaxy Tab

Márka/modellek

Tablet márka SAMSUNG
Tablet modell Galaxy Tab S6 Lite
Kód:  SATA1023e0HU
Termékszám:  SM-P610NZBAXEH_HU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05