Oldal frissítése

Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, sötétkék

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
102 190 Ft

Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, sötétkék

Ez az előnyös SAMSUNG Galaxy Tab A9+ tablet hű segítőd lesz, és kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható a kezedben vagy egy kisebb táskában. Lehetővé teszi az online események követését, videók és fényképek készítését, de praktikus alkalmazásokat is használhatsz vagy játszhatsz. A tablet 11" méretű képernyővel készült, amelyet munkára és tanulásra is használhatsz. A játékok és a filmek rajongói is szeretni fogják. 8 magos Qualcomm SM6375 processzor irányítja az összes műveletet és funkciót. A RAM kapacitása 4 GB. 64GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára. Ez a legtöbb felhasználó számára ideális, és több tucat telepített alkalmazásnak adhat helyet. Az energiát 7040 mAh. USB-C csatlakozóval készült. Ez a tablet a nagyszerű Samsung Galaxy Tab sorozat része.

Tablet Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, sötétkék ...

Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, sötétkék tablet - legfontosabb jellemzők

  • Kényeztesd magad multimédiás tartalmakkal eme Samsung tablettel!
  • 8magos processzor biztosítja az összes művelet és funkció zavartalan működését
  • A rendszermemória mérete 4 GB
  • 11" kijelzővel rendelkezik
  • USB-C csatlakozót kínál
  • A nagyszerű Samsung Galaxy Tab sorozatú
  • A fő kamera felbontása 8 Mpx
  • A készüléket egy akkumulátor látja el energiával, amelynek kapacitása 7040 mAh
  • 15 W vezetékes töltés jellemzi
  • A játékok vagy nagy grafikaigényű alkalmazások zökkenőmentes működése érdekében a tablet Qualcomm Adreno 619 grafikus chipet tartalmaz
  • A tablet belső tárhelye akár 1000 GB méretű Micro SD típushoz tartozó memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot szeretteiddel

Megörökítheted a szép pillanatokat útközben

A tablet fotózáshoz 8Mpx felbontású fő (hátsó) kamerát és 5Mpx szelfikamerát kínál. A fénykép expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen Samsung tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Kisebb mélységélességet biztosít, ami alkalmas a témára fókuszálására és a háttér elmosására. 1080p (Full HD) 30fps fotófelbontásra támaszkodhatsz.

A tablet akkumulátora nem hagy cserben

Ezen Samsung tablet 7040 mAh kapacitású akkumulátorral üzemel. 15 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel rendelkezik. Grafikus munkához, játékhoz vagy hardverigényes alkalmazások használatához a tablet Qualcomm Adreno 619 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítménnyel rendelkezik a kívánt multimédiás tartalom feldolgozásához.

A praktikus Samsung tablet tisztességes memóriával büszkélkedhet

Ezen Samsung tablet funkcióinak és műveleteinek zavartalan működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer vezérli. Az Androidot a nyitottsága és az elérhető programok és alkalmazások széles választéka jellemzi. A tablet által kínált RAM 4 GB méretű, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre játékokat játssz és több alkalmazást működtess. 64 GB belső memória áll rendelkezésre a fájlok, fényképek és videók számára, amely a nagy igényű felhasználók számára optimális választás, így ideális még a nagyon terjedelmes adatok és alkalmazások tárolására is. Ha több tablet-memóriára van szükséged, bővítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SD memóriakártyával.

Ez az előnyös Samsung tablet többféle kommunikációs lehetőséget kínál

WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot a külvilággal. Ez egy WiFi-képes tablet: lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli internethálózatokhoz csatlakozz, ami gyors internet-hozzáférést jelent bárhol, ahol elérhető jel van. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a tablet különböző vezeték nélküli eszközökhöz való csatlakoztatását, ami javítja a kommunikációt és lehetővé teszi az adatmegosztást kábel használata nélkül. A GPS (globális helymeghatározó rendszer) műholdjeleket használ az eszközök helyének meghatározására a Föld felszínén. Ez a technológia lehetővé teszi a tablet számára a pontos földrajzi helyzet megismerését, ami hasznos a navigációhoz és egyéb helyalapú alkalmazásokhoz.

Értékelni fogod a praktikus funkciókat

Élvezz minden napot ezzel a célszerű Samsung tablettel! A külvilággal való interakció tekintetében nagyszerű segítség az olyan érzékelők jelenléte, mint például a célszerű mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő. A digitális iránytű funkció hasznos eszköz a jobb tájékozódáshoz a városban vagy az úton. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely azonosítja a készülék helyzetét a térben, és a képernyő automatikus elforgatását teszi lehetővé a kényelmesebb használat érdekében. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, és beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Ezzel optimális olvashatóságot nyújt, miközben energiát takarít meg, mivel az érzékelő sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő

Méret:

168,7 × 257,1 × 6,9 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

491 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11 " (27,94 cm)
Felbontás - pixel Full HD 1920 × 1200
Kijelző technológia TFT

Tárhely

RAM mérete 4 GB (4 096 MB)
Tárhely kapacitás 64 GB
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 1 000 GB (1 024 000 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth, GPS

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő, Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 5 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 30fps

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Qualcomm SM6375
Grafikus chip Qualcomm Adreno 619

Egyéb tulajdonságok

Funkciók Gyorstöltés

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 13

Konstrukció és szín

Magasság 168,7 mm (16,87 cm)
Szélesség 257,1 mm (25,71 cm)
Mélység 6,9 mm (0,69 cm)
Tömeg 491 g (0,49 kg)
Szín Kék

Sorozat

Tablet sorozat Samsung Galaxy Tab

Márka/modellek

Tablet márka SAMSUNG
Tablet modell Galaxy Tab A9+

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  HSATA1036b3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SM-X210NDBAEUE_HU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15