Oldal frissítése

Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 8GB / 128GB, szürke

5 1 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
144 590 Ft

Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 8GB / 128GB, szürke

Ez a célszerű SAMSUNG Galaxy Tab A9+ tablet hűséges társad lesz, amely kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható. Lehetővé teszi az online események figyelését, videók és fényképek készítését, de alkalmazásokat is futtathatsz vagy játszhatsz rajta. A tablet 11" méretű kijelzővel van ellátva, amely hasznos munkához vagy tanulmányi célokra. A játékok és a filmek rajongói is szeretni fogják. 8 magos Qualcomm SM6375 processzor biztosítja a rendszer megfelekő működését. A rendszermemória mérete 8 GB. 128GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára. Ez elegendő memória normál használatra, korlátozások nélkül. A megfelelő energiát 7040 mAh. USB-C csatlakozót kínál. Ez a tablet az elsőrangú Samsung Galaxy Tab sorozathoz tartozik.

Tablet Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 8GB / 128GB, szürke ...
Tablet Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 8GB / 128GB, szürke ...

Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 8GB / 128GB, szürke tablet - alapvető tulajdonságok

  • Merülj el az audiovizuális tartalmakban Samsung tablet segítségével!
  • 8magos processzor biztosítja a rendszer zökkenőmentes működését
  • A rendszermemória mérete 8 GB
  • 11" kijelzővel látták el
  • USB-C csatlakozóval látták el
  • A nagyszerű Samsung Galaxy Tab sorozatú
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
  • Az akkumulátor kapacitása 7040 mAh
  • 15 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel van felszerelve
  • A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített Qualcomm Adreno 619 grafikus chipet tartalmaz
  • A belső tárhely max. 1000 GB méretű Micro SD memóriakártya használatával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal
  • A tablet helyet biztosít egy Nano SIM típusú SIM kártya számára
  • 5G, 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internet-hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást
Tablet Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 8GB / 128GB, szürke ...

Fotózz bármikor, bárhol

Fényképezéshez a tablet 8Mpx felbontású fő (hátsó) kamerát és 5Mpx előlapi kamerát tartalmaz. A fénykép expozícióját a rekesznyílás értéke is befolyásolja. Ezen Samsung tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Kisebb mélységélességet tesz lehetővé, így lehetőség van a témára fókuszálni és a hátteret elmosni. 1080p (Full HD) 30fps maximális felbontásra számíthatsz.

A tablet akkumulátora elegendő üzemidőt kínál

Ezen Samsung tablet 7040 mAh kapacitású akkumulátorral üzemel. 15 W maximális teljesítményű vezetékes töltést kínál. Grafikus munkához, játékhoz vagy hardverigényes alkalmazások használatához a tablet Qualcomm Adreno 619 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítményt nyújt a multimédiás tartalmak hatékony kezeléséhez.

Tablet Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 8GB / 128GB, szürke ...
Tablet Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 8GB / 128GB, szürke ...

A praktikus Samsung tablet megfelelő memóriával rendelkezik

Ezen Samsung tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer irányítja. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet által kínált RAM 8 GB méretű, amellyel 3D-s játékokat is játszhatsz, vagy virtuális valóságot működtethetsz. 128 GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára, amely a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, így könnyedén kezeli a nagy adatállományokat és az igényes 4K videókat. Abban az esetben, ha olyan helyzetbe kerülsz, amikor a tablet memóriája nem elegendő, kiegészítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SD memóriakártyával.

Ez a praktikus Samsung tablet többféle kommunikációs lehetőséget kínál

WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal. Ez egy WiFi-képes tablet: lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli internethálózatokhoz csatlakozz, ami gyors internet-hozzáférést jelent bárhol, ahol elérhető jel van. A Bluetooth technológia használatával a tablet vezeték nélkül csatlakoztatható különböző eszközökhöz, így könnyedén kommunikálhatsz és oszthatsz meg adatokat vezetékes kapcsolat nélkül. A GPS lehetővé teszi, hogy a műholdak jeleit felhasználva pontosan meghatározza a készülék helyét. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a tablet pontos földrajzi helymeghatározást kapjon, amely hasznos a navigációhoz, térképhasználathoz, útvonalak rögzítéséhez és egyéb alkalmazásokhoz. A tablet rendelkezik foglalattal egy Nano SIM típusú SIM kártya számára. 5G, 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja az internethez való hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást, és a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalmak megtekintése vagy a videohívásokon keresztül történő kapcsolódás teljesen zökkenőmentes és gyors lesz.

Tablet Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 8GB / 128GB, szürke ...

A hozzáadott funkciók javítani fogják a felhasználói élményt

Tedd teljessé mindennapjaidat ezzel a célszerű Samsung tablettel! A külvilággal való kapcsolatba lépéshez imádni fogod az olyan érzékelők jelenlétét, mint a célszerű mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő. A városokban vagy utazás közben való navigáláshoz a digitális iránytű funkcióval könnyen eligazodhatsz. A tablet giroszkóppal is rendelkezik, amely meghatározza a készülék helyzetét a térben, és ennek megfelelően elforgatja a képernyőt a kényelmes olvasás érdekében. A környezeti fényszintet egy fényérzékelő méri, amely ezután beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Ezzel optimális olvashatóságot nyújt, miközben energiát takarít meg, mivel az érzékelő sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő

Méret:

168,7 × 257,1 × 6,9 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

491 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11 " (27,94 cm)
Felbontás - pixel Full HD 1920 × 1200

Tárhely

RAM mérete 8 GB (8 192 MB)
Tárhely kapacitás 128 GB
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 1 000 GB (1 024 000 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth, GPS
Támogatott mobilhálózatok 5G, 4G/LTE, 3G
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő, Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 5 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 30fps

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Qualcomm SM6375
Grafikus chip Qualcomm Adreno 619

Egyéb tulajdonságok

Funkciók Gyorstöltés

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 13

Konstrukció és szín

Magasság 168,7 mm (16,87 cm)
Szélesség 257,1 mm (25,71 cm)
Mélység 6,9 mm (0,69 cm)
Tömeg 491 g (0,49 kg)
Szín Szürke

Sorozat

Tablet sorozat Samsung Galaxy Tab

Márka/modellek

Tablet márka SAMSUNG
Tablet modell Galaxy Tab A9+

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  HSATA1037c1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SM-X216BZAEEUE_HU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05