Oldal frissítése

Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke

10,5 " kijelzőméretével a(z) Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke a méretesebb tabletek csoportjába tartozik. Kitűnő választás, ha szeretsz sorozatokat nézni alvás előtt, valamint fontosnak tartod a kellemes vezérlést. A kijelző 1920 × 1200 felbontást használ.

Az operációs rendszer, azaz OS a tablet legalapvetőbb attribútuma. Az Android sokoldalú kihasználhatóságot kínál, ugyanis használata közismert az érintőképernyős telefonoknak köszönhetően. Legfontosabb előnye a személyre szabhatósága.

A(z) Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke tablet fontos tulajdonságai

A belső tárhely határozza meg, hogy milyen mértékben fogsz tudni zenét elmenteni. A 16 GB-nál kisebb belső memória a tablet nem túl igényes kihasználására elegendő. Ha a 32 vagy 64 GB-os belső memóriát választod, lehetséges, hogy nem is lesz szükséged memóriakártyára. A 128 GB-os memória elégendő helyet biztosít minden fontos dokumentumnak. A(z) Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke tablet tárhelye memóriakártyával bővíthető.

Az operatív memória kapacitása 3 GB. Ez átlagos falhasználók igényeit képes kielégíteni. Nem kell retteged a videók lejátszásától, illetve egyéb mindennapi feladatok végzésétől.

A(z) Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke 8 Mpx felbontású kamerával rendelkezik. Ezért leginkább nagyobb felbontású képek rögzítésére ajánlott. Az előlapi kamera pedig 5 Mpx felbontással tud fotózni.

Hogy mi a(z) Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke tablet legfőbb jellemzője?

  • A WiFi manapság alapfunkciónak számít, a(z) Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB, szürke is követi ezt a trendet
  • Bluetooth technológia a vezeték nélküli billentyűzet vagy akár karóra csatlakoztatásához
  • A 4G LTE roppantul jelentős, ugyanis kapcsolatban tart a környezeteddel, Wi-Fi nélkül
  • A teljesítményről a(z) Qualcomm Snapdragon 450 processzor gondoskodik
Kód:  SATA1018b
Termékszám:  SM-T595NZAAXEZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05