Oldal frissítése

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE fehér

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE fehér

A Galaxy Tab S2 tablet legújabb modellje a Samsung-tól kiváló minőségű designt kínál a legmodernebb felszereléssel és gyönyörű karcsú házzal. A szuper-vékony Super AMOLED kijelző és a rendkívül erős Qualcomm Snapdragon nyolcmagos processzor a mai technológia abszolút legjobbjai. A tabletre az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer legfrissebb verziója van telepítve Touch WIZ interfésszel, ezáltal lesz ez az egyik legjobb modell a piacon.

Legfontosabb jellemzők

  • Gyönyörű, vékony konstrukció, 267 g tömeggel
  • Super AMOLED kijelző, 2048 × 1536 képpontos felbontással
  • Nagy teljesítményű 8 magos Snapdragon 652 processzor
  • 8Mpx hátsó kamera és 2.1Mpx elülső kamera
  • 128 GB-ig támogatja a mikro SD-kártyákat
  • Legújabb Android 6.0 Marshmallow Touch WIZ interfésszel
  • Ujjlenyomat-olvasó a nagyobb biztonság érdekében

Tökéletes képminőség

A 8 hüvelykes kijelző 2048 × 1536 képpont felbontással, valamint 4: 3 képaránnyal rendelkezik, ami tökéletes internetezéshez és magazinok vagy elektronikus könyvek olvasásáoz. Az olvasási módra való váltás megváltoztatja a képernyő fényerejét - amelyek célja a szemfáradtság minimalizálása, - így ideális környezetet biztosít az elektronikus kiadványok olvasásához.
Rögzítsd a felejthetetlen pillanatokat a fejlett kamerákkal. A tablet egy hatalmas hátsó 8Mpx kamerával van felszerelve, amelyképes FullHD videó rögzítésére is. Az elülső 2.1Mpx kamera kiváló videóhívásokhoz és természetesen selfie-khez is.

Maximális teljesítmény

A nagyteljesítményű Qualcomm 652Snapdragon nyolcmagos processzorával ezen a tableten többféle feladatot is hatékonyan végezhetsz egyidőben. Nézz Full HD filmeket böngészés közben, vagy lapozz végig egy digitális magazint vagy elektronikus kiadványt. Futtass több alkalmazást osztott képernyős módban vagy felugró ablakokban. A tablet sokoldalúságához szupergyors internet-elérés is szükséges, amit a 802.11ac gyors WiFi szabvány és a 4G LTE biztosít.

Kód:  SATA1013f
Termékszám:  SM-T719NZWEXEZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05