Oldal frissítése

Samsung Galaxy S9+ LED View Cover - Lila

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy S9+ LED View Cover - Lila

Sosem fogsz lemaradni az értesítésekről

A LED View Cover tokkal soha nem fogsz lemaradni egyetlen értesítésről sem Samsung Galaxy S9+ készülékeden még bezárt tok mellett sem, hiszen azonnal megjelennek a speciális panelen. Minden egyes névjegyhez hozzárendelhetsz egy saját szimbólumot rengeteg különböző színben.


*A LED View Cover 54 előre telepített ikont tartalmaz, és lehetővé teszi, hogy akár 60 sajátot is étrehozhass.


Tökéletes megoldás zsebbe

Gyakran használsz különböző kártyákat fizetésre, belépésre vagy hűségpontok gyűjtésére? Mostantól fogva a kedvenc kártyáidnak nem kell többé megbújnia a pénztárcád legalján. Az új Samsung Galaxy S9+ LED View Cover rendelkezik praktikus kártyatartó rekesszel, amely segítségével mindig kezed ügyében lesz a bankkártyád, személyi igazolványod vagy a belépőkártyád.



Olyan, mintha pamutból lenne

A LED View Cover kiváló szilárdságú anyagból készült, így minden körülmény között maximális védelmet nyújt Galaxy S9+ készülékednek. Tehát a telefonodat nem fogja veszélyezteti semmilyen közelében lévő éles tárgy vagy a leejtés. Az anyaga úgy lett kialakítva, hogy olyan kellemes legyen tapintásra mintha szövetanyagot markolnál, szilárd fogást biztosítson a telefonodnak, de mégis elég erős legyen.


Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S9+

Típus és anyag

Típus Flipes
Anyag TPU

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak

Szín és motívum

Szín Lila
Kód:  SAAM1015c3
Termékszám:  EF-NG965PVEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20