Oldal frissítése

Samsung Galaxy S9+ Clear View Standing Cover - Lila

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy S9+ Clear View Standing Cover - Lila

Mobiltok a tökéletesen látható kijelzőért

Nézz filmeket, sorozatokat vagy bármilyen egyéb videót, böngéssz fotókat vagy olvass prezentációkat kényelmesen, mindenféle zavaró tényező nélkül. A praktikus Samsung Galaxy S9+ Clear View Standing Cover egyszerűen átalakítható állvánnyá, így garantáltan kényelmesen élvezheted kedvenc tartalmaid kiváló minőségű megtekintését.



Minden funkció tökéletesen használható

Könnyen használható és nem korlátozza a Galaxy S9+ nagyszerű funkcióit. A Clear View Standing Cover-nek köszönhetően mindig azonnal értesülhetsz a legfrissebb információkról és értesítésekről, hiszen mindig jól látható lesz a kezed ügyében még bezárt tok esetén is. Emellett természetes a telefon összes alapvető funkciója és nyomógombja elérhető.



Mindig biztonságban lesz a készüléked

A Clear View Standing Cover nemcsak kiváló megjelenést és egyszerű kezelést biztosít, de magas szintű védelmet is nyújt kedvenc készüléked számára. Kerüld el Galaxy S9+ készüléked karcolódását vagy egyéb módokon való sérülését. A praktikus kinyitható mobiltok robusztus kialakításnak köszönhetően megbízhatóan védi telefonod minden oldalról.


Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S9+

Típus és anyag

Típus Flipes
Kód:  SAAM1053d73
Termékszám:  EF-ZG965CVEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10