Oldal frissítése

Samsung Galaxy S9 Clear View Standing Cover - Arany

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy S9 Clear View Standing Cover - Arany

A tökéletesen látható kijelzőért

Nézz filmeket, sorozatokat vagy bármilyen egyéb videót, böngéssz fotókat vagy olvass prezentációkat kényelmesen, mindenféle zavaró tényező nélkül. A praktikus Samsung Galaxy S9 Clear View Standing Cover egyszerűen átalakítható állvánnyá, így garantáltan kényelmesen élvezheted kedvenc tartalmaid kiváló minőségű megtekintését.



Minden funkció tökéletesen használató

Könnyen használható és nem korlátozza a Galaxy S9 nagyszerű funkcióit. A Clear View Standing Cover-nek köszönhetően mindig azonnal értesülhetsz a legfrissebb információkról és értesítésekről, hiszen mindig jól látható lesz a kezed ügyében még bezárt tok esetén is. Emellett természetes a telefon összes alapvető funkciója és nyomógombja elérhető.



Mindig biztonságban lesz a készüléked

A Clear View Standing Cover nemcsak kiváló megjelenést és egyszerű kezelést biztosít, de magas szintű védelmet is nyújt kedvenc készüléked számára. Kerüld el Galaxy S9 készüléked karcolódását vagy egyéb módokon való sérülését. A praktikus kinyitható mobiltok robusztus kialakításnak köszönhetően megbízhatóan védi telefonod minden oldalról.


Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S9

Típus és anyag

Típus Flipes
Anyag Műanyag
Tok rugalmassága/keménysége Kemény

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték, Mágneses záródás, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Átlátszó elülső rész

Szín és motívum

Szín Rózsaszín

Típus és anyag

Használat Mindennapi
Kód:  SAAM1060ad
Termékszám:  EF-ZG960CFEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15