Oldal frissítése

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánfekete

4,9 170 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
649 390 Ft

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánfekete

A telefon funkciói

162,3 mm

Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra

78,1 mm

Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra

8,9 mm

Telefon tömege: 233 g

Samsung Galaxy S24 Ultra okostelefon

6,8"

képátló

Samsung Galaxy S24 Ultra okostelefon

Android 14

operációs rendszer típusa

Samsung Galaxy S24 Ultra okostelefon

5 000 mAh

akkumulátor kapacitása

Samsung Galaxy S24 Ultra okostelefon

1× Nano SIM + eSIM

SIM kártya típusa

Samsung Galaxy S24 Ultra okostelefon

78,1 × 162,3 × 8,9 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Samsung Galaxy S24 Ultra okostelefon

512 GB

belső memória

Samsung Galaxy S24 Ultra okostelefon

200 + 12 + 10 Mpx

kamera

Samsung Galaxy S24 Ultra okostelefon

5G/LTE

leggyorsabb internet

Samsung Galaxy S24 Ultra okostelefon

memóriakártya-foglalat

Samsung Galaxy S24 Ultra okostelefon

233 g

telefon tömege

Samsung Galaxy S24 Ultra



Lenyűgöző úgy, ahogy van

A titánvázas hardvertől kezdve az AI-jal támogatott szoftverig bezárólag a Galaxy S24 Ultra fejlettebb élményt nyújt az elődjéhez képest. A Galaxy S24 Ultra rendelkezik egy Quad Tele kamerarendszerrel, amely tisztább, magasabb felbontású közeli képeket képes rögzíteni, mint a Galaxy S23 Ultra. Az 50 MP-es kamera most 5x-ös optikai zoommal rendelkezik. Még 5x-ös zoom mellett is láthatók az éjszakai felvétel élénk hatásai gyenge fényviszonyok között. Az új ProVisual motor támogatja az általános fotózási élményt, például a nagy felbontást, Super HDR-t, AI Zoomot, éjszakai fotózást és a Fotósegédet. A Galaxy S24 Ultra kijelzője jobb láthatóságot is biztosít a Galaxy S23 Ultrához képest, mivel magasabb csúcsfényerővel - 2600 nit - és újonnan alkalmazott Corning® Gorilla® Armor réteggel rendelkezik.


Megérkezett a Galaxy AI

A Galaxy S24 Ultra számos alkalmazásban alkalmaz mesterséges intelligenciát (AI). Például a kamera AI* Zoom funkciót használ a jobb zoomos fényképek készítéséhez. A Fotósegéd AI-t hívja segítségül ahhoz, hogy kitöltse a háttérteret, és mozgassa, átméretezze vagy törölje a tárgyakat. Az Élő fordítás lehetővé teszi, hogy más nyelveken kommunikálj telefonon keresztül.



Karikázz, hogy kereshess

Itt van az új keresési mód, a Karikázz, hogy kereshess! Miközben a kedvenc közösségi oldalaidon görgetsz, használd az S Pent vagy az ujjadat, hogy bekarikázz valamit és megkapd hozzá a Google keresési eredményeket! Egy olyan gyönyörű növény fotójára bukkansz, hogy egyszerűen tudni szeretnéd, mi az? Karikázd be és voilà: máris megkapod a Google keresési eredményeket! Most már gyorsan választ kaphatsz anélkül, hogy elhagynád az aktuális tartalmat.


Élő fordítás. A kommunikáció legkönnyebb módja

Az Élő fordításnak köszönhetően most valós idejű fordítást kaphatsz, amikor telefonon beszélsz. Söpörd félre a nyelvi akadályokat úgy, mint eddig még soha, akár üzenetküldéssel is! Válaszolj a saját nyelveden, azt is lefordítják a másik végén! Írj szöveges üzeneteket AI támogatással a Chatsegéd segítségével! Akár hevesen gépelsz, akár gyorsan jegyzetelsz valamit, a Jegyzetsegéd rövidre zárja a hosszú történetet. Egyszerűen kezdj el írni, majd később formázd át egy tiszta, könnyen áttekinthető összefoglalóvá! Amikor régi jegyzetet keresel, az új borítók egyszerű összefoglalókat mutatnak, így a képernyőd rendezett marad, és könnyen megtalálod a dolgokat.
*Az Élő fordítás működéséhez szükséges a hálózati kapcsolat és a Samsung Account fiókba történő bejelentkezés. A Live Translate csak a gyárilag telepített Samsung telefonalkalmazáson érhető el. Egyes nyelvek esetén szükség lehet nyelvi csomag letöltésére. A szolgáltatás elérhetősége nyelvek szerint változhat. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk. A Jegyzetsegéd használatához szükséges a hálózati kapcsolat és a Samsung fiókba való bejelentkezés. Karakterkorlátozás érvényes. A szolgáltatás elérhetősége nyelvek szerint változhat. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk.

Generatív szerkesztés

Az egyszerűsített fotószerkesztési élmény érdekében hagyd, hogy az AI* által vezérelt Szerkesztési javaslatok segítsenek. Egyszerűen készíts egy fotót, majd nyisd meg a Galériában! Az alkalomhoz legjobban illő szerkesztőeszközök megjelennek a képernyő alján. Valami nincs a helyén? Helyezd át utólag! Az új, AI által vezérelt szerkesztési lehetőségek lehetővé teszik, hogy azt a fényképet kapd, amit szerettél volna, például tárgyak áthelyezésével és az általuk hátrahagyott terület kitöltésével.
*A Generatív szerkesztés használatához szükséges a hálózati kapcsolat és a Samsung fiókba való bejelentkezés. A Generatív szerkesztés használata akár 12 MP-re átméretezett fényképeket is eredményezhet. Egy látható vízjel kerül a kép kimenetére a mentéskor, ami jelzi, hogy a képet AI generálta. A generált kimenet pontosságát és megbízhatóságát nem garantáljuk.



Titán páncélba öltöztetve

Fedezd fel az új, strapabíró titán pajzsot, amelyet közvetlenül a keretbe építettünk! A Corning® Gorilla® Armor segít megvédeni a kijelződet a karcolásoktól, így eszközöd továbbra is gyönyörű marad. Ne hagyd, hogy a víz elrontsa a kedved! A Galaxy S24 Ultra IP68 besorolásnak megfelelően csepp- és porálló, készen áll a kalandokra! A Galaxy S24 Ultra számos színben kapható, amelyeket a Föld ásványai ihlettek. Üdvözöld új korszakodat egy új színárnyalattal.


A beépített S Pen teljesen új fejezetet ír

A Galaxy Note öröksége él és virágzik. Írj, koppints és navigálj precízen úgy, ahogy az ujjaid is tennék az új, lapos kijelzőn! A Galaxy S24 Ultra beépített S Pennel rendelkezik.

Rögzíts részleteket, amelyek versenyeznek a valósággal!

A legtöbb megapixeles okostelefonnal és AI-alapú feldolgozással a Galaxy S24 Ultra feljebb tolja a lécet képminőség terén, minden alkalommal, amikor megnyomod a gombot. Ráadásul az új ProVisual motor felismeri a tárgyakat, javítja a színtónust, csökkenti a zajt, és kiemeli a részleteket. A 200 megapixeles tájképfotó gazdag részletességet és színeket mutat be.

Fedezd fel az 5x-ös nagyítást!

A nagy felbontású kameraszenzor és a telefotó kamera együttműködik, hogy rendkívül éles fotókat készítsen, még akkor is, ha közelről nagyítasz bele. Közelíts a téma felé 5x-ös nagyítással! Az eredmény? 50 megapixeles közeli, élesebb, tisztább részletek. Forradalmian új dologban, használd a telefonodat, hogy lenyűgöző 8K videókat készíts az 5x-ös optikai zoommal! Az 5x-ös érzékelő továbbfejlesztett 5x-ös éjszakai zoom videó képességeivel örökítsd meg a pillanatot hihetetlen részletességgel! 1,6-szor nagyobb pixelekkel és szélesebb Tele OIS-szel a fotók és videók világosabbak és stabilabbak lesznek, még a távoli részleteket is tisztán lenyűgözővé teszi.



Fedezd fel a gyenge fényviszonyok mellett működő zoomot!

A Space Zoom ultranagyítás segítségével még éjszaka is az akció közepébe kerülhetsz. 1,6-szor nagyobb pixelekkel és szélesebb Tele OIS-szel a fotók és videók világosabbak és stabilabbak lesznek, még a távoli részleteket is tisztán lenyűgözővé teszi. Köszönhetően a dedikált ISP blokknak elbúcsúzhatsz a zajos, gyenge fényviszonyú videóktól, és üdvözölheted a fokozott tisztaságot és csökkentett zajt. Az új 5x-ös érzékelő és nagyobb pixelek azt jelentik, hogy több részlet és élesség látható a napkelte és napnyugta között, valamint minden időszakban közte. Ráadásul az AI Sztereo mélység térképe, egy vadonatúj 5x-ös portré móddal együtt, tovább javítja a képminőséget, így lenyűgöző portrékat készíthetsz.



2600 nites, adaptív kijelző, amely napsütésben is ragyog

Az eddigi leglenyűgözőbb kijelzőnk néhány fontos láthatósági fejlesztéssel érkezik. A Corning® Gorilla® Armor csökkenti a tükröződést és javítja a vizuális tisztaságot, még közvetlen napsütésben is. Továbbá egy fejlettebb Vision Booster javítja a kontrasztot és a színek intenzitását, így kivételesen tiszta élményt nyújt.


A valaha volt legvalósághűbb telefonunk

A győzelem a tiéd lehet az új, Galaxyra tervezett Snapdragon® 8 Gen 3 segítségével. Gyorsabb feldolgozás biztosítja számodra azt az erőt, amire szükséged van minden olyan játékhoz, amit szeretnél. Ezután valós időben jeleníthetsz meg grafikai effektusokat a sugárkövetéssel a hiperrealisztikus árnyékok és tükröződések érdekében. Óriási kapacitással és nagyobb energiahatékonysággal az Ultra akkumulátora extra üzemidőt biztosít, amikor a leginkább szükséged van rá, például egy hatalmas főellenséges összecsapáskor, amire már régóta készülsz. Nézz videókat akár 30 órán át. Hallgass zenét akár 95 órán át.

*Bizonyos Samsung AI funkciók használatához be kell jelentkezni a Samsung fiókba. A Samsung nem tesz semmilyen ígéretet és nem vállal felelősséget a mesterséges intelligencia által előállított eredmények pontosságára, teljességére vagy megbízhatóságára vonatkozóan. Egyes AI szolgáltatások használatáért szolgáltatási díjat kell fizetni.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,8"
Kijelző felbontása 3120 × 1440
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
Előlapi kamera felbontása 12 Mpx
Megjelenés éve 2024

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, MMS támogatás, Asztali mód (Samsung Dex), Stylus
Beépített AI funkciók Fotószerkesztés (AI), Kép/szöveg szerinti keresés (AI), Szinkronfordítás (AI), Jegyzetelés (AI), Webböngésző asszisztens (AI), Szövegasszisztens (AI)

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68
Magasság 162,3 mm
Szélesség 79 mm
Mélység 8,6 mm
Súly 232 g
Szín Fekete

Kijelző

Kijelző mérete 6,8 " (17,27 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző fényereje 2 600 Nits
Előlapi kamerasziget formája Csepp

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív
Hátlapi kamerák száma 4 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 200 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 10 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2,4
A teleobjektívvel rendelkező második kamera felbontása 50 Mpx
A teleobjektívvel rendelkező második kamera fényereje f/3,4
Széles látószögű kamera felbontása 12 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximális fényerő f/1,7
Képstabilizálás Optikai
Optikai zoom
Maximum videó felbontás 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 4320p (8K) 30fps, 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 45 W
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény 15 W
Fordított töltés max. teljesítménye 4,5 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 12 GB
Belső memória 512 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 3,39 GHz (3 390 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, UWB
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), HSPA (3.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.3
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 14
Felhasználói felület Samsung One UI

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S24 Ultra
Kód:  HSAMO0261c1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SM-S928BZKHEUE_HU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10