Oldal frissítése

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow

4,9 170 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow

Ez a fejlett SAMSUNG Galaxy S24 Ultra okostelefon része a smarttelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. 4 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,8" -es képernyővel van ellátva, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. Belül dual SIM kártya konfiguráció található. A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával funkcionál. A fájlok, fotók és videók eltárolására 1000GB integrált memória áll rendelkezésre. Ez a memória lehetővé teszi a hosszú videók és a kiváló minőségű fényképek készítését és tárolását. A szükséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. A mobiltelefon vezeték nélküli töltést is kínál, így nem kell többé bajlódni az idegesítő kábelekkel. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Hála a mobiltelefon vízálló kialakításának, könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP68 szintű védelmi fokozattal látták el. Ez a remek Samsung mobiltelefon 2024 újdonsága.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow mobiltelefon legfontosabb paraméterei

  • Eme Samsung okostelefon 6,8" méretű kijelzővel van ellátva
  • A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik
  • A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • A mobiltelefonon elérhető a praktikus vezeték nélküli töltés
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • Szerkezete vízálló az IP68 szabvány értelmében
  • A fő hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
  • A hátlapján 4 kamera kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,8"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A kijelző 2600 Nits fényerőt biztosít
  • Az elsődleges funkciókat a fejlett Android 14 operációs rendszer és Samsung One UI felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók számára 1000 GB belső tárhely van biztosítva
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) és WCDMA (3G)
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Rendelkezik Stylus funkcióval

Ennek a nagyszerű Samsung telefonnak a kijelzőjét öröm nézni

Örömtelivé válik minden momentum, amit ezzel a csodás Samsung telefonnal tölthetünk el, mivel 6,8" AMOLED típusú kijelzője, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel szerelik, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb fizikai sérülések ellen. A kijelző jobb olvashatósága érdekében növelni kell annak fényerejét. Ez a modern Samsung mobiltelefon 2600 Nits mértékű fényerőt is elérhet, amely közvetlen napfényben is jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...

Készíts lélegzetelállító képeket a fontos pillanatokról

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen részét képezi a fejlett kamerarendszer négy hátoldali lencsével. Ez a nagyszerű Samsung mobiltelefon fel van szerelve 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 10Mpx-es teleobjektívvel, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívvel távoli témákat fotózhatunk, és kiváló minőségű, részletes képeket kapunk. Ez kimondottan hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. 5× optikai zoom-mal van ellátva. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamerával széles látószögű felvételeket készíthetünk. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol fontos a lehető legtöbb vizuális tér megjelenítése. Ezzel a modern Samsung mobiltelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Az éles képek rögzítésekor jól jön az optikai képstabilizálás. A vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket.

Nem fogsz csalódni a telefon akkumulátorában

Ezen Samsung mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a használatot akár a második vagy harmadik nap végéig. Rendelkezik gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 45 W, ráadásul gyors vezeték nélküli töltéssel, melynek teljesítménye 15 W. Ezen Samsung okostelefon elégséges akkumulátorkapacitással bír ahhoz, hogy áramforrásként funkcionáljon egyéb készülékek, például más okostelefonok, fülhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Ez azt jelenti, hogy powerbank-ként működhet más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés maximális kapacitása 4,5 W. A töltésre USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...

Eme Samsung okostelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A remek Samsung okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 14, Samsung One UI felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik, amely gond nélkül futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, illetve fotóink és videóink tárolására 1000 GB belső tárhely áll rendelkezésre, amely megegyezik a számítógépekkel, és megoldást kínál a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémájára.

Ez a modern Samsung mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és UWB. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően könnyedén használhatjuk a PayPass fizetést az üzletekben. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológiának hála egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az UWB technológiával mobiltelefonunk képes lesz a pontos helymeghatározásra és a gyors adatátvitelre, hála az ultraszéles rádióhullámoknak.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...

Élvezd a határtalan szórakozást és kommunikációt

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik. A mobiltelefonnal kezdeményezhetünk hívásokat az interneten is, nem csak a hagyományos telefonhálózaton. VoWiFi és VoLTE használatával kommunikál.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Élj teljes életet a népszerű Samsung mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasónak elég egyetlen érintés a telefon feloldásához. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Varázsold telefonod asztali számítógéppé a Samsung Desktop Experience-nek köszönhetően. Csatlakoztass egy külső monitort, egeret vagy billentyűzetet, és olyan érzetet kelt, mint egy hagyományos számítógép. A barométer figyeli a légköri nyomást, és magasságmeghatározásra, illetve meteorológiai alkalmazásokhoz használható. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő, közelségérzékelő és barométer

Méretei:

162,3 × 78,1 × 8,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

233 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,8"
Kijelző felbontása 3088 × 1440
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
Előlapi kamera felbontása 12 Mpx
Megjelenés éve 2024

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, MMS támogatás, Asztali mód (Samsung Dex), Stylus

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68
Magasság 162,3 mm
Szélesség 78,1 mm
Mélység 8,9 mm
Súly 233 g
Szín Sárga

Kijelző

Kijelző mérete 6,8 " (17,27 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző fényereje 2 600 Nits

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív
Hátlapi kamerák száma 4 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 200 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 10 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2,4
A teleobjektívvel rendelkező második kamera felbontása 50 Mpx
A teleobjektívvel rendelkező második kamera fényereje f/3,4
Széles látószögű kamera felbontása 12 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximális fényerő f/1,7
Képstabilizálás Optikai
Optikai zoom
Maximum videó felbontás 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 4320p (8K) 30fps, 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 45 W
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény 15 W
Fordított töltés max. teljesítménye 4,5 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 12 GB
Belső memória 1 000 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, UWB
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), HSPA (3.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.3
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 14
Felhasználói felület Samsung One UI

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S24 Ultra
Kód:  HSAMO0261d4
Termékszám:  HSAMO0261d4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05